TVE segueix la seva remodelació segons Enric Hernández, o purga segons les víctimes que s'ha carregat l'exdirector d'El Periódico ara directiu de la cadena. Hernández ha filtrat al seu exdiari català un altre dels canvis: cancel·la el programa Corazón de... i carregar-se Anne Igartiburu i exiliar-la al cap de setmana. Ja no tornarà a emetre's cada migdia el programa Corazón.

igartiburu casado GTRES

GTRES

A la presentadora basca de 51 anys l'envien a l'exili, a l'edició de cap de setmana del magazine rosa. Aquest moviment de TVE deixa fora la presentadora de Corazón dels dissabtes i diumenges, Carolina Casado de 46 anys. Igartiburu farà allò de "Hola corazones" només dos dies a la setmana, reduint la seva rellevància i sou i la fan lluitar en la jungla de competir amb Socialité de María Patiñó a Telecinco.

anne igartiburu GTRES

carolina casado TVE

GTRES / TVE

Dissabte 20 de juny al migdia, primer duel Igartiburu contra Patiñó. Carolina Casado fora. Queda decidir si Igartiburu s'incorporarà al nou matinal de Mònica López al setembre o viu relegada als caps de setmana. Noves víctimes a la llarga llista d'Hernández: Xabier Fortes, Màxim Huerta, María Casado... Enric Hernández està fent a TVE com va fer a El Periódico: canvis a pitjor.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat