En els últims mesos, molt s'ha parlat del tema però fins ara no s'ha fet oficial. La presentadora catalana Anna Simón, per a sorpresa de molts, ha deixat el programa de La Sexta, Zapeando. I diem sorpresa perquè molts han estat els espectadors del format que s'han emportat les mans al cap, quan s'han adonat del lleig detall que han tingut amb la de Mollet de Vallès. Un gest, molt comentat, i que arriba després que Simón hagi estat vinculada al programa, ara presentat per Dani Mateo, durant sis anys. Es va incorporar al juliol del 2014 i així va ser el seu primer dia:

Anna Simón primer dia en 'Fent Zàping', La Sexta

Anna Simón en el seu primer dia a 'Zapeando', La Sexta

El cas és que Anna, atenció al detall, ha estat eliminada de la capçalera del programa. Fins fa poc el seu rostre continuava apareixent juntament amb el de Cristina Pedroche, Lorena Castell, Quique Peinado o Miki Nadal. Però ara que la seva relació amb la productora Globomedia ha arribat a la seva fi, segons recull Vertele, ha estat eliminada. Un detall que ha beneficiat a la també catalana Lorena Castell, qui ha guanyat uns segons en els crèdits inicials.

Plató de 'Fent' Zàping sense Anna Simón, La Sexta

Plató de 'Zapeando' sense Anna Simón, La Sexta

Cristina Pedroche a la capçalera de 'Fent Zàping', La Sexta

Cristina Pedroche a la capçalera de 'Zapeando', La Sexta

Una polèmica de la que Anna Simón, de moment, no s'ha pronunciat ni en el seu compte d'Instagram, ni a Twitter. Tot i que la notícia de la marxa de Simón de Zapeando no és cap novetat. Fa qüestió d'un mes es va fer oficial que el programa de La Sexta no li renovava el contracte. El motiu? La suposada incompatibilitat d'agenda, després que Anna Simón hagi fitxat per la cadena TV3. I és que la de Catalunya, en les properes setmanes, estrenarà programa propi a l'autonòmica catalana. Un espai inspirat en el format britànic Lodgers for Codgers, on s'analitzaran les relacions que s'estableixen entre dues generacions oposades: els més joves i els grans. Tornarà Anna Simón a trepitjar La Sexta? O la seva ruptura és definitiva?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat