La fotografia semblava innocent: Dos actrius catalanes prenent un refrigeri en una terrassa. Somriuen, transmeten alegria. Són Anna Bertran i Letícia Dolera, amigues i companyes de professió. Bé, comencem a ensumar que el còctel podria ser sorprenent. No hi ha còctels a la foto, però. Més aviat una copa de vi en mans de Dolera. "Birres", segons explicarà l'ex de Polònia en el (si més no) curiós text que acompanya la imatge, en el que la gironina ens demana la nostra opinió. "A Madrid de birres. Què opines? Heaters adelante!!!" La invitació era per llegir-la dues vegades. O tres. O quatre. 

Entre les cerveses que en realitat són vins i els 'heaters' (escalfadors) en comptes de 'haters' (detractors), la xarxa tenia prou ingredients per sucar-hi pa. Una provocació confirmada per la mateixa Dolera (que coneix bé el frec a frec tuitaire). La porta oberta de Bertran l'ha utilitzada diferents tipus d'internautes. De divertits, la gran majoria. D'indiferents, un bon grapat. I per últim, sí: Els haters, clàssics com anar de canyes a una terrassa madrilenya. L'autora de la piulada ha reaccionat a alguns d'ells.

Leticia Dolera ganyota @leticiadoleraoficial

Leticia Dolera @leticiadoleraoficial

Anna Bertran vestit @annabertran

Anna Bertran @annabertran

Sembla que el passatemps triat per la parella per acompanyar la seva nti madrilenya ha tingut els seus efectes. No sabem si en la quantitat esperada. Esperem, això sí, que no tinguin ressaca.