L'artista brasilera Anitta no deixa de sorprendre i ha tornat a fer-ho, aquesta vegada a nivell personal. A pocs dies de complir 31 anys, la cantant es va embarcar en una aventura que molts temen: viatjar sola.

Anitta va complir el seu repte personal

La brasilera es va dirigir a una destinació desconeguda, sense companyia més que la seva i a través de les seves xarxes socials va compartir alguns detalls del seu viatge a Grenlàndia i Escòcia. La cantant es va aventurar durant més d'una setmana en solitari per viure una experiència única i molt enriquidora.

Però això no va ser tot, Anitta també va aprofitar l'ocasió per llançar una reflexió al món, i és que és molt gratificant conèixer el bo i el dolent de cada un embarcant-se en aquest tipus de vivències.

Anitta
Anitta

"Aquest any, abans del meu aniversari, vaig decidir viatjar només per connectar amb mi mateixa i la naturalesa. Vaig passar 10 dies experimentant el bo i el dolent d'estar sol en un lloc desconegut. Va ser increïble. Han passat tantes coses divertides i especials aquests dies. Escòcia - Grenlàndia", va ser el missatge que va acompanyar el carrusel de fotos. En les imatges, Anitta posa a la neu, en alguns carrers coneguts d'Escòcia i al jet privat, tal com ressenya Los 40 en el seu lloc web.

Viatjar només pot ser una experiència intimidadora, fins i tot per a algú com Anitta. Requereix confiança en un mateix, valentia i capacitat d'adaptació. És una oportunitat per sortir de la zona de confort, enfrontar pors i descobrir-se a un mateix. Si estàs buscant créixer com persona, superar els teus límits i viure noves experiències, viatjar només pot ser una excel·lent opció.

El nou tema d'Anitta

Anitta recentment va llançar 'Double Team', un tema que va treballar juntament amb Brray i Bad Gyal, que està inspirat en el funk carioca que posa a ballar-ne qualsevol que ho escolti. A més, arriba com a avenç del seu pròxim àlbum d'estudi 'Funk Generation', que arribarà el 26 d'abril i amb el qual celebrarà "les seves arrels".

Sens dubte es tracta d'una lírica agosarada i apoderada on les artistes s'apropien de la narrativa per portar a col·lació la seva personalitat i identitat. Sense importar el què diran, el que ha generat bona recepció en els seus seguidors.

Anitta
Anitta

Sobre l'àlbum, l'artista precisa que "és on exprés el poder del funk carioca en cada pista, els seus ritmes únics, ballables i sensuals. És un ritme nascut a les faveles, on vaig créixer, i que destil·la resistència i art en totes les comunitats. Estic orgullosa de treballar en un projecte sobre un gènere que ha estat injustament estigmatitzat al Brasil, però que poc a poc està guanyant reconeixement a tot el món".

"Estic orgullosa de treballar en un projecte sobre un gènere que ha estat injustament estigmatitzat al Brasil però que poc a poc està guanyant reconeixement a tot el món. A l'àlbum porto col·laboracions importants que em van ajudar a explicar aquesta història. He estat involucrada en cada pas de la producció i direcció visual, i he aconseguit el resultat que buscava", va afegir Anitta.