No està sent el millor any per Àngel Llàcer. Si més no, les notícies que sorgeixen de la figura de l'actor i productor teatral català no són les millors. Els 50 anys han arribat moguts: fa algunes setmanes oferia una entrevista a 'El Mundo' revelant algunes de les misèries que l'han fet patir: la mort del seu gos, una ruptura sentimental, un canvi de casa... "Ha sido un año de abandonos", relatava. L'estrena de la nova temporada de 'Tu cara me suena', que va arrasar, i la bona marxa de la seva (polèmica) obra 'Los Productores', que representa a Madrid, semblaven haver tancat la carpeta de tristors. Però un nou contratemps acaba de deixar-lo fora de combat. Un problema de salut que ha requerit el seu ingrés en un hospital.

La Clínica Ruber, la mateixa en la qual s'ha tractat aquests dies la reina Sofia per una cistitis de difícil curació, és la que s'està ocupant de Llàcer. El motiu, un bacteri exòtic importat del Sud-est asiàtic: shigel·la. El passat mes de febrer, l'Àngel va viatjar a Vietnam per reconnectar i agafar forces de cara als seus compromisos immediats. No sabia que havia tornat amb un regal inesperat i indesitjat, i que s'ha manifestat en forma de diarrees galopants i febre alta, principals símptomes d'aquesta patologia. 

Àngel Llàcer TCMS 11, Antena 3
Àngel Llàcer / Antena 3

Llàcer, fidel al seu estil irònic, explicava a Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio l'entrebanc que el mantindrà ingressat, com a mínim, una setmana. "Sembla el nom d'una drag queen", ha dit a 'El matí de Catalunya Ràdio". Durant la seva estada asiàtica es va intoxicar, i en una visita mèdica posterior li van receptar antibiòtics. 5 dies de tractament, que no van servir de gaire cosa. "El bacteri es va quedar", com una mena d'okupa, preparant un desenllaç encara pitjor. "Em vaig començar a trobar malament i em van ingressar. Ho he passat molt malament". 

La incertesa es va apoderar del VIP català, neguitós perquè els metges no trobaven el problema. "No sabien que tenia, tenia mal de panxa, feia caca amb sang, cada vegada tenia més febre. Estaven molt preocupats. Les infermeres em deien que em venien a veure més a mi que al president del govern". Sortosament, el diagnòstic va avançar, i els remeis per combatre la infecció, també. Té un còctel d'antibiòtics d'espectre més ampli que acabaran, si tot va segons el previst, amb el maleït intrús. En una setmana hauria de ser a casa seva amb l'alta hospitalària, però això no vol dir que estigui en condicions de tornar a la feina. Ni els espectadors de les seves funcions de teatre, ni tampoc l'audiència de 'Tu cara me suena' a Antena 3, no veuran la cara de l'Àngel en unes setmanes. Cal aturar-ho tot per recuperar la calma. La intestinal, la que més.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!