Àngel Llàcer és dels presentadors catalans amb més èxit. Va començar per casualitat, acompanyant el seu amic Manu Guix a Operación triunfo on feia de professor de música. Se'l van quedar, a Llàcer, com a professor d'interpretació. Allà començava una carrera d'èxit a la TV: programes a TV3,a TVE i a Antena 3, el més exitós dels quals és Tu cara me suena que acaba d'estrenar la temporada 11 amb el mateix share de sempre: apoteòsic i ensorrant Eufòria de TV3: 23,2% pel programa de Manel Fuentes i 14,8% pel de Marta Torné. Tots dos shows fets a Barcelona però TCMS amb més diners i amb l'efecte estrena. Entre les novetats el nou look d'Àngel Llàcer que ja té 50 anys.

Àngel Llàcer TCMS 11, Antena 3
Àngel Llàcer TCMS 11, Antena 3

Bigotet molt prim sobre el llavi, com d'època, cabells curts i vestit de negre, molt elegant. Es nota l'edat i que la seva vida ha fet un gir en els últims temps, segons explicava a una entrevista a El Mundo: "Ha sido un año de abandonos, por mi pareja y mi perro. Hoy tengo todas las casillas de mi vida por llenar". El gos se li va morir i amb el nòvio de fa anys van partir peres.

Llàcer donava més detalls: "Estoy bastante bien conmigo mismo, la verdad. Estoy en un momento en el que tengo todas las casillas de mi vida por llenar porque he tenido un año de abandonos: mi perro, mi pareja, mis vecinos... Ahora estoy en un momento en el que estoy muy optimista, podría estar triste, pero no. Tengo ganas de llenar esos vacíos con mucho optimismo. Me sorprendí a mí mismo porque he estado muchísimo más triste cuando lo tenía todo y ahora que no tengo casi nada, estoy mucho más feliz. Ahora se me abre un mundo de oportunidades que antes no tenía. ¿Es difícil la soledad? Pues depende. Si tú estás bien contigo mismo, es agradable. Es verdad que yo necesito cariño, pero darlo y recibirlo. Lo único que me falta ahora es el cariño. Además, es que mi perro me daba mucho, entonces claro... el otro día sí que me dio un bajón en casa porque me encontré ahí solo con el fuego".

 Llàcer sempre lluïa orgullós a Óscar, el seu gos. No feia el mateix amb la parella, perquè la intimitat de l'Àngel Llàcer sempre ha estat protegida, fins al punt que té 2 instagrams, el públic que veu tothom i el que té només per als amics. Deia: "No es que lo esconda, es que yo me explico por mi trabajo. Me importa una mierda tu vida, la suya, la de los demás... Cada uno en nuestras vidas si al final son todas iguales. No creo que tenga ningún interés porque es igual que la vida de los demás. A la gente le gusta ver las vidas extraordinarias, claro, pero mi vida no lo es", Nòvio anònim, ara exnòvio anònim. No tots els nòvios dels famosos catalans surten a EN Blau.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!