No hi ha dubte que Andreu Buenafuente i Berto Romero s'estimen. No només treballen junts des de fa molts anys, sinó que el que va començar com una relació professional, fa temps que va esdevenir una grandíssima amistat. La seva química traspassa la pantalla. S'entenen, riuen, van a la una i l'espectador ho agraeix. Cada setmana coincideixen a Late Motiv quan presentador i col·laborador coincideixen en una de les seccions més hilarants de la graella televisiva actual: el consultori que condueix Romero a les preguntes més surrealistes i inclassificables de l'audiència.

berto i buenafuente

Berto Romero i Andreu Buenafuente, 'Late Motiv' (Movistar+)

Junts, regalen moments impagables. Com la confessió de Buenafuente de què va passar després que tots dos posessin els seus testicles en un bol de soja:

Aquesta setmana, però, a més de respondre als dubtes dels espectadors, va tenir lloc un moment especialment emotiu. Un espectador envia una foto del peu dret de Buenafuente i pregunta què ha passat:

peu andreu

Peu d'Andreu Buenafuente, 'Late Motiv' (Movistar+)

Berto posa en antecedents i recorda que Buenafuente es va deixar créixer l'ungla del dit gros del peu esquerre durant el confinament. "Que yo recuerde, era la uña del otro pie! ¡Era el otro pie!""... I ho ensenya perquè no quedi dubte:

peu andreu 2

Peu d'Andreu Buenafuente i Berto Romero, 'Late Motiv' (Movistar+)

Moment que Berto aprofita per treure una capseta de la butxaca de la seva americana, un regal que li va fer arribar Buenafuente a la bústia de casa seva. "Cuéntaselo, que igual no saben la historia", l'emplaça el presentador.

berto i buenafuente capseta

Berto Romero i Andreu Buenafuente, 'Late Motiv' (Movistar+)

I Berto ho explica: "Un día me llegó esto por correo a casa... Una cajita como de joya... Y la abro y..."... I el que hi ha dins la capseta no és una altra cosa que l'ungla del dit gros de Buenafuente, ben col·locadeta com si fos un anell de compromís.

berto i buenafuente capseta2

Berto Romero, 'Late Motiv' (Movistar+)

berto i buenafuente capseta ungla

Ungla d'Andreu Buenafuente, 'Late Motiv' (Movistar+)

Buenfuente rebla el clau. O en aquest cas, l'ungla: "Y espérate, que lo bueno es la preparación: le digo a Sílvia, '¿tienes alguna cajita de un anillo?' Es para poner una uña dentro". Un regal molt especial que segur que Berto guardarà amb molt d'amor. És més, ja li va fer un prec a Buenafuente sobre què fer amb la resta d'ungles dels peus: "Guárdamelas, porque tengo un terreno en el campo donde me estoy construyendo una cabañita y yo he pensado techarla con esto y ahorrarme la uralita, ¿sabes?".

Sublim.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat