Presentadors d'enorme èxit, de la mateixa edat, catalans i companys d'emissora. Late motiv park, la versió postconfinament del late de Movistar + ha reunit dos pesos pesants dels mitjans de comunicació. Àngels Barceló, directora d'Hoy por hoy a la Cadena SER, on també hi té programa Andreu Buenafuente amb el seu Nadie sabe nada

barcelo buenafuente

Movistar +

Entrevistador i entrevistada sovint exposen el seu argumentari pentinant polítics. A través dels monòlegs del primer o davant del micròfon, la segona. Especialment aquesta última, que sovint ha fet de flagell, també contra els independentistes. Aquests dies de pandèmia, però, ha desviats els seus mastegots radiofònics cap alguns socis de govern de Sánchez i cap al mateix president del govern, cosa que va provocar estupor en els seus seguidors, però també en els seus detractors.

barcelo buenafuente3

Movistar +

Barceló, però, defensa que ella "cuento lo que hay y lo que pasa. Y muchas veces genera incomodidad a gente que está en una u otra trinchera. Yo no estoy en ninguna trinchera. Me da igual quien lo haga". Un discurs, però, que aquesta vegada, davant Buenafuente, ha sonat més en sintonia al que es creu d'ella. Comprensió cap al govern socialista i retrets i crítiques demolidores contra l'oposició dretanosa. Entenent que el govern ha comès errades en la gestió de la crisi, "A mí me hace mucha gracia cuando acusan al gobierno de todo. ¿Alguien estaba preparado para esto?". En canvi, recadet cap a Casado, Abascal i companyia: "De alguien que está en la oposicion espero que critique al gobierno, pero... ¿que insulte? La oposicion en este pais no sirve para nada". Paraules dures com a resposta a la pregunta: "¿Cuando pasamos de la discrepancia al insulto?". 

barcelo buenafuente4

Movistar +

Considera que no es fa la política que caldria, que la crispació és insuportable i que cal tenir estómac per veure una sessió al Congrés: "O la gente se pone las pilas en contra del odio y la crispación o tendremos un serio problema. De hecho, ya lo tenemos. Hay discursos que van calando y luego lo vemos en la convivencia". Buenafuente preocupat per si el "cabreo general" continuarà instal·lat en la societat. I Barceló, dràstica apocalíptica com si fos Pedro Piqueras: "Va a ir a peor. Solo puede ir a peor. Las personas que están al frente de los partidos politicos son las que son, y no van a cambiar. La bronca política está aquí para quedarse instalada". Bronca que la remet a una altra: "Habíamos salido de una bronca política que era el procés, nos habíamos olvidado de él, y hemos entrado en otra bronca poliíica. Pero da igual, porqué cuando esto esté en un momento 'valle', resurgirá la otra bronca política otra vez".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat