Iñaki López i Andrea Ropero fa sis anys que presenten La Sexta Noche, el programa d’actualitat política de les nits de dissabte a La Sexta. Durant tots aquests anys, un munt de polèmiques protagonitzades pels tertulians més ultres. Entre les més sonades, Paco Marhuenda cridant “yo hablo de lo que me pasa por las pelotas” mentre discutia amb Elisa Beni, o Eduardo Inda esclatant contra una manifestació indepe i dient que “si tengo una pipa, pego tres tiros”.

Iñaki Lopez i Andrea Ropero  instagram

@andrea_ropero

inda la sexta

La Sexta

És precisament la presència del director d’Ok Diario al programa el que ha encès els ànims d’un espectador exaltat, que nega la pluralitat d’opinions i amenaça de mort la parella de presentadors. Andrea Ropero denuncia al seu compte de Twitter els atacs brutals que pateixen, tant ella com el seu home, per part dels intolerants. “La Sexta es el No-Do fascista. Tú e Iñaki deberíais estar en la cárcel o en la tumba”, els amenacen. Els assetjadors els acusen de col·laborar amb “la mafia criminal” de Florentino Pérez i Antonio García Ferreras, donant veu a periodistes de dretes com Eduardo Inda o María Claver. “Vais a morir por ello”, els adverteixen. “Si tú e Iñaki no queréis morir, echad a estos peligrosos fascistas de La Sexta Noche”.

Farta d’assetjadors, Andrea Ropero fa públiques totes aquestes amenaces de mort i alerta la policia. Els intolerants creuen que tenen via lliure per a atacar, a través de les xarxes socials, qualsevol persona que no pensi com ells. I s’amaguen darrera d’un compte anònim per no donar mai la cara.