Belén Esteban passa per un dels seus moments més baixos. Des que patís un accident en directe a 'Sálvame' ja no és la que era. Ni física, ni mental, ni mediàticament. Està vivint un calvari, un drama. Només pot confiar en els de sempre, la seva família, perquè a Telecinco l'ambient s'ha enrarit força. Un fet que es pot explicar per la gran davallada d'audiència de la cadena i del seu programa, a Mediaset no s'estan per romanços. De fet, el futur pinta malament, molt fosc. Per això és més habitual veure-la somriure fora de la feina que no pas durant la seva jornada laboral. Allà troba consol i escalf, tot el que ara li manca i troba tant a faltar. Tot i que, pel que sembla, no serà l'únic que enyorarà a partir de ja. 

La Belén acaba de compartir una imatge al seu compte a Instagram que convida a pensar en aquest extrem. I la protagonista és la seva joia més preuada, la seva filla Andrea Janeiro​. Joia i font de conflictes: alguns dels rampells de fúria més coneguts de la de San Blas han estat ocasionats per exposar públicament la imatge de la jove de 23 anys, que sempre ha rebutjat la fama i l'aparició en el business de la mare. Tanmateix sempre hi ha alguna excusa per parlar d'ella, ja siguin els tertulians de 'Sálvame' o ella mateixa, especialment quan tracta el conflicte que manté amb el pare de la criatura, el torero Jesulín de Ubrique. A més a més, les instantànies de l'Andrea són el tresor més preuat i més buscat per la premsa rosa. Tenim de ben poques, totes elles molt conegudes pels aficionats del safareig.

andra janeiro instagram
Belén Esteban i Andrea Janeiro / Instagram
Andrea Janeiro - GTRES
Andrea Janeiro , Belén Esteban i Miguel Marcos / GTRES

La foto misteriosa de Belén i Andrea, sona a comiat

Parlem de la imatge abans esmentada: segurament els fans de l'Esteban se sentiran decebuts per una raó: no li veiem la cara. Mare i filla miren a l'horitzó davant d'una piscina i una localització molt bufona, presumiblement durant una escapada familiar de la que no coneixem exactament la motivació. Podria ser senzill turisme... o podria ser alguna cosa més. Hi ha misteri. Tot pel text que acompanya a l'estampa, i que fa pensar que hi ha moviments a la llar de l'estrella de Telecinco. Sona a comiat. "Siempre a tu lado", li diu, mentre sona una cançó plena de melancolia: "I'll be missing you", et trobaré a faltar. L'Andrea diu bye bye, hasta otro ratito.

Belén Esteban y Andrea Janeiro @belenestebanmenendez
Belén Esteban i Andrea Janeiro / @belenestebanmenendez

Andrea Janeiro pot tornar a deixar Espanya

La jove ha passat anys fora d'Espanya, lluny dels objectius i les mirades indiscretes. Va marxar al Regne Unit per cursar els seus estudis, i allà va trobar l'amor. L'Andrea, però, va tornar durant una bona temporada a Madrid: tots recordem l'època del confinament pel coronavirus, quan la Belén feia connexions des de casa seva i preparava receptes de cuina. Qui feia d'operadora de càmera? Exacte, l'Andreita. No la vam veure per pantalla, però hi era. Doncs bé, sembla que el parèntesi toca a la seva fi. L'Andrea torna a volar, i la mare, en el seu moment anímic més fluix, ja es lamenta. Mamá gallina es queda sola... amb el Miguel, és clar.

andreita novio twitter
Andrea Janeiro amb el nòvio anglès / Twitter
Belén Esteban y Andrea Janeiro corto@belenestebanmenendez
Belén Esteban i Andrea Janeiro, comiat misteriós / @belenestebanmenendez

Com la Belén no remunti, la veiem fent les maletes i traslladant-se a viure a Anglaterra. Amb el seu nivell d'anglès, la cosa tindria la seva gràcia. Potser, però, que a la jove tampoc li fes tanta gràcia tenir-la tot el dia a casa. Una cosa és l'amor, i una altra...