Per molts és conegut la bona amistat que Belén Esteban i la catalana Rosalía mantenen des de fa anys. El que gairebé ningú no sabia, fins a dia d'avui, és que Anabel Pantoja i la de Sant Esteve Sesrovires també estan unides i, pel que sembla, es porten bastant bé. Per adonar-se d'això només cal entrar en l'Instagram d'Anabel Pantoja i veure el missatge que ha publicat en les últimes hores dirigit íntegrament a la de Malamente.

Unes paraules que segur han emocionat molt a Rosalía Vila i que no s'esperava per a res del món. Un petit escrit de la que fos col·laboradora de Sálvame, que no se sap quan tornarà a la televisió, que acompanya d'un cridaner i impactant vídeo de la catalana cantant a la terrassa d'un cèntric hotel de Barcelona l'any 2013. No ha plogut ni res. Un vídeo en el qual Rosalía apareix sent una nena i amb la cara bastant diferent de la que llueix en el dia d'avui, gràcies als petits retocs que s'ha anat fent per veure's millor. El missatge i vídeo d'Anabel Pantoja a Rosalía Vila, a continuació.

Anabel Pantoja, Telecinco

Anabel Pantoja, Telecinco

rosalia.vt 257165430 324796122371060 8985748008109671035 n

Rosalía Vila a Instagram

Aquests últims dies no estan sent gens fàcils per a la catalana Rosalía. Fa poc ha llançat al mercat la seva última cançó La Fama, que s'inclourà al disc Motomami, en col·laboració amb el cantant canadenc The Weeknd. Una cançó aclamada per molts, el videoclip de la qual ha desencadenat una onada de crítiques. El motiu no és cap altre que el suposat plagi amb el videoclip de la cançó Viene y va de Natti Natasha i C. Tangana. Unes crítiques a les quals Rosalía s'ha fet la desentesa, optant per no pronunciar-se sobre el tema. Crítiques que se sumen a les quals Rosalía també ha rebut pel fet d'animar-se amb el gènere de la bachata.

Doncs també han estat molts els que han criticat la de Malamente d'apropiar-se d'un gènere musical que no és seu, sinó d'origen dominicà. Uns durs moments, les coses com són, amb el que Rosalía de ben segur està rebent el suport i afecte dels seus. Entre ells el d'Anabel Pantoja que no ha dubtat a enviar un missatge a la catalana ara que és en boca de tothom. La que fos col·laboradora de Sálvame li ha escrit el següent:

anabel pantoja missatge rosalia instagram

Instagram de Anabel Pantoja

"Ara que continuïn parlant. Visca la teva constància i el teu talent!". Aquest és el missatge que l'andalusa adoptada a les Canàries escriu en el seu compte d'Instagram, on acumula més d'un milió i mig de seguidors. Un missatge que acompanya d'un vídeo de la cantant, de poc més d'un minut i mig, publicat en una pàgina feta pels seus fans. Un vídeo gravat fa vuit anys a la terrassa del cèntric hotel Pulitzer de Barcelona, al costat de Plaça Catalunya.

Vídeo en el qual una jove Rosalía apareix oferint un concert íntim i a l'aire lliure, al terrat de l'hotel, demostrant que des dels seus inicis ha sentit autèntica adoració pel món del flamenc. El vídeo del que estem parlant, i acumula més de 91.000 reproduccions és el següent:

Doncs això, que tothom té un passat. Rosalía Vila no podia ser menys. I sinó, per a això està Anabel Pantoja, per recordar-nos-ho.