És, segurament, el millor de les festes de Nadal: perdre de vista Ana Rosa Quintana. La presentadora de Telecinco ha marxat de vacances deixant el vaixell en mans d'Ana Terradillos, periodista de la Cadena SER i col·laboradora habitual de la tertúlia política de la reaccionària "reina de las mañanas". No volem semblar agosarats, però es podria dir que, sense ella, el programa és molt més suportable. D'acord, tampoc ens passarem: segueixen desfilant els mateixos tertulians ultres, com Eduardo Inda, íntim de Quintana, del seu marit extorsionador Juan Bravo i del rei de les clavegueres, el comissari Villarejo. Però sí que es pot assegurar, sense por a equivocar-nos, que la humanitat surt guanyant amb el canvi. Amb un minut hem tingut prou per comprovar-ho. Inda, exaltat com sempre, ha estat humiliat per la presentadora substituta, per pesat i populista. Canyella fina.

Eduardo Inda Telecinco

Eduardo Inda es fa la víctima / Telecinco

Ana Terradillos Telecinco

Ana Terradillos tipa 'El Programa de Ana Rosa' / Telecinco

La cosa ha anat així: el debat girava al voltant de les festes i les restriccions imposades per les comunitats. El d'Ok Diario feia el típic discurs temerari​ de sempre: en contra de tot, perquè ens estan robant el Nadal. Per explicar-ho feia servir les seves formes de 'chuleta' de taverna i, el que ha afartat Terradillos, una quantitat de temps eterna i soporífera. La substituta, que no el suporta, el tallava "llevas hablando media hora"Inda es feia la víctima, és clar: "tampoco a ti te gusta lo que digo, pero ¿puedo terminar?”. Doncs sí, fill, pots acabar, però amb una estirada d'orelles ben merescuda. L'Ana li fa la pixadeta i el desmunta: "hoy aquí mando yo, guapo. Tienes que hacer lo que yo te diga, no te olvides. Hoy estoy aquí, no estoy ahí, con lo cual a callar". L'Eduardo seguia 'erre que erre', dient que "juegan con los sentimientos, hay mucha gente mayor". La conductora acabava d'esclafar-lo: "y yo que creo que muchos señores mayores están recomendando a los propios hijos que nos quedemos en casa, que no pasa nada por esta Navidad". Pim-pam-pum. Igual igual que Quintana, vaja.

Clica a la imatge per veure el moment:

Ana Terradillos presentadora sustituta El Programa de Ana Rosa Telecinco

Ana Terradillos presentadora substituta 'El Programa de Ana Rosa' / Telecinco

Ana Rosa Inda T5

Ana Rosa Quintana i Eduardo Inda, inseparables / Telecinco

Telecinco sense Ana Rosa és una fantasia. Llàstima que en 15 dies despertarem del somni i tornarà el malson. Però avui l'ultra s'ha anat calentet. Haurà trucat a la mestressa per somicar?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat