Ana Rosa Quintana, reina dels matins i princesa de les fake news. El programa de AR té un greu problema de credibilitat quan l'enxampen repetidament mentint, fent trampes o el ridícul. Ha passat amb motiu de la vacuna de la COVID que s'ha començat a punxar a Guadalajara. Ana Rosa il·lustrava la ciutat de Castella-La Manxa amb imatges de la famosa ciutat mexicana de Guadalajara, capital de Jalisco:

guadalajara t5Guadalajara, Mèxic a El programa de AR, Telecinco

Espectaculars vistes de la famosíssima catedral de Guadalajara, cèlebre ciutat que ha servit de títol d'un llibre de Quim Monzó per la seva eufonia: té cinc lletres A. I és la seu de la Fira del Llibre més important del món en llengua castellana. Tot i això, a Telecinco informen amb aquesta desgana. 

ana rosa quintana Telecinco

Ana Rosa pifiosa, Telecinco

Periodistes de debò com Bea Talegón o Iñaki López han ensorrat la que sembla experiodista Ana Rosa per fer, un altre dia, el ridícul. Ja van colar el carrer Casanova de Barcelona davant del Clínic amb un "Estamos en Lleida". A Jalisco comença la vacunació a Espanya. I Ana Rosa amb barret mexicà. Ándele.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat