Telecinco té dos programes al matí de la mateixa productora: El Programa de AR i Ya es mediodía. El segon, de Sonsóles Ónega, comença a agafar els tics dolents del d'Ana Rosa quan tracten de Catalunya. En el programa de dimarts el reporter català Miquel Valls, que cobreix Catalunya per tots dos programes, tractava del coronavirus i ha tingut la desvergonya de sobreimpressionar "Directo Lleida" des del carrer Casanova de Barcelona, a la façana davant de l'Hospital Clínic. Sónsoles Ónega deia "Miquel Valls, Lleida ¿última hora?". Prenen els espectadors per imbècils.

miquel valls lleida t5

directo lleida t5

Telecinco

Alhora mentiders, dropos i matussers. Per estalviar-se el trajecte a Lleida el reporter parla com si fos al Segrià des de l'Eixample Esquerre: "Pues sí. Preocupación y máxima. No se descarta que en esta demarcación hablemos de miles de positivos". Segona connexió i insisteix la presentadora "Miquel Valls en Lleida..." i Valls li segueix la mentida fent-se el boig. Són tan ximples que mentre el reporter és davant de l'hospital de Barcelona tiren imatges de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida per demostrar que no és el mateix.

valls bcn t5

Telecinco

La intoxicació és tan lamentable que la xarxa diu prou:

Telecinco hauria de plantejar-se com deixa els espais informatius a productores externes que juguen així amb la informació. Perquè el problema és: si menteixen així en una cosa tan estúpida, com no mentiran amb tota la resta d'informacions de Catalunya?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat