Una onada d’indignació va recórrer el país per Cap d’Any, quan es va fer públic que Ana Rosa Quintana i el seu home, Juan Muñoz, havien marxat de viatge al Carib malgrat que ell té prohibit sortir d’Espanya. L’estiu passat, el marit de la presentadora va ser detingut i empresonat per un delicte de xantatge que s’emmarca dins de la trama de l’excomissari Villarejo; però pocs dies després de la seva detenció, el jutge va decidir deixar-lo en llibertat sense fiança i, per Nadal, li va tornar el passaport perquè marxés a Punta Cana. La clara mostra que la Justícia és igual per a tothom.

ana rosa i marit aigua al coll GTRES

GTRES

Ara, els Muñoz-Quintana tornen a marxar de viatge. En aquest cas, per les vacances de Setmana Santa. Tot i que sembla que, després del sarau que es va muntar per la seva escapada al Carib, la presentadora i el seu home han preferit aquest cop viatjar sense sortir d’Espanya i han decidit passar uns dies a Sevilla. Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz són aquests dies a la capital andalusa per presenciar les processons que fan les diferents confraries, tal com demostren les fotografies. I si volien passar desapercebuts, res més lluny de la realitat. La presentadora de Telecinco porta unes ulleres de sol gegants perquè no li vegin la cara, però se la reconeix d’una hora lluny. Al seu costat, el seu marit, que es deixa veure una mica més.

ana rosa quintana juan muñoz marit gtres

GTRES

Ana Rosa Quintana s’encomana a la verge i a tots els sants perquè el futur del seu home quedi deslligat de la presó. Tot i que l’última paraula sobre si Juan Muñoz acabarà, o no, empresonat, la tindrà el jutge.