El passat estiu va saltar una de les notícies més llegides de l'any a En BlauDetingut el marit d'Ana Rosa, acusat de xantatge amb el comissari Villarejo. El silenci va ser sorollós a molts mitjans, incloent el programa de Ana Rosa a Telecinco. Pocs van gosar explicar no un rumor ni una calúmnia sinó una notícia judicial: l'Audiència Nacional imputava per xantatge Juan Muñoz, el marit de la reina dels matins televisius. Va passar uns dies a la presó i segueix acusat. El silenci encara dura. A El programa de AR s'estalvien parlar del comissari Villarejo, a la presó per traficar amb gravacions d'àudio on hi surt esquitxat tothom del rei cap avall. Ara qui ha destapat el modus operandi del comissari ha estat l'exdirector del diari El Mundo David Jiménez al best seller d'aquest Sant Jordi: El director.

Portada Eldirector

Una de les indignades amb Villarejo és l'exjutgessa i candidata de Podemos Victoria Rosell. Ella ja ha llegit el llibre i subratlla la part en què el director del diari El Mundo explica com les exclusives que va publicar eren filtracions del comissari Villarejo. I parla de l'espionatge vaginal: com el policia contractava prostitutes i models per ficar-se al llit amb poderosos i treure'n informació.

rosell

villarejo captura la sexta

La Sexta

El destacat en vermell és aquesta "información vaginal" que els clients de Villarejo feien servir per "rivalidades empresariales o venganzas personales". Entre els clients que van pagar fortunes per informació que facilités fer xantatge es torna a citar "el empresario sevillano Juan Muñoz, marido de la estrella televisiva Ana Rosa Quintana". Fins ara era un sumari judicial amb dos delictes imputats al marit d'Ana Rosa: extorsió i descobriment i revelació de secrets. Ara ho ratifica el director del diari més ben relacionat durant anys amb Villarejo, El Mundo, on treballaven Eduardo Inda i Pedro J. Ramírez que segueixen publicant dossiers de Villarejo com el de Corinna als seus digitals, OK Diario i El Español.

ana rosa quintana peto marit GTRES

GTRES

La justícia dirà si Juan Muñoz ha de tornar a la presó si es demostra que va traficar amb espionatge i va fer xantatge, però el més entretingut és veure com Ana Rosa Quintana fa cada dia surf al seu programa esquivant tot l'escàndol Villarejo. Si els seus espectadors saben que oculta aquesta informació, ¿com poden refiar-se de la resta de notícies que explica AR?