El programa de AR per Nadal no té AR. Ana Rosa Quintana marxa més de dues setmanes de Telecinco i hi deixa Joaquín Prat al capdavant. La presentadora tancava un dels anys més difícils de la seva vida, el que va portar el seu marit, l'empresari Juan Muñoz, a la presó acusat de xantatge en la trama del comissari Villarejo. Hi havia cert morbo per veure què faria el matrimoni per canviar d'any. Si volien fer-ho lluny d'Espanya no podien. Entre les mesures cautelars que l'Audiència Nacional li ha imposat al marit d'Ana Rosa hi ha la prohibició de sortir del territori. Muñoz ha convençut el jutge i segons publica  el digital Jaleos, està de vacances al Carib.

marit ana rosa quintana gtres 

GTRES

Tenint retirat el passaport judicialment, Muñoz descansa a "la paradisíaca isla de Santo Domingo: Punta Cana y Playa Juanillo" segons el digital de Pedro J. Ramírez. El jutge que instrueix el seu sumari li hauria donat permís per passar les vacances a l'estranger. I no és el primer cop: pel Pont de la Constitució va obtenir un altre permís per anar a Londres amb Ana Rosa i els dos fills del matrimoni. El jutge té màniga ampla tractant-se de la reina dels matins de la TV. Pot ser sospitós d'extorquir empresaris i gaudir alhora de vacances a la platja sense ser molestat.

juan muñoz marit Ana Rosa GTRES

GTRES

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aguas turquesas y calientes! Que gusto !

A post shared by Juan (@juan__leocadio) on

La imatge superior és Juan Muñoz a la sortida dels jutjats i la inferior és d'ell mateix fa poques hores sota l'aigua "Entre aguas turquesas y calientes, qué gusto" al seu instagram fent el senyal del polze amunt. El mateix que li va fer el jutge quan va demanar-li marxar a l'estranger. Ana Rosa deu tenir bons contactes en la judicatura però no tants a la premsa. Triar Eduardo Inda i menysprear Pedro J. Ramírez  al seu programa fa que el digital del segon expliqui el que els altres no gosen.