El començament de setmana d'Ana Rosa Quintana ha estat de traca. L'entrevista-massatge a Isabel Díaz Ayuso, callant, de passada, sobre el judici del seu marit, ja provocava vergonya aliena. Faltava la cirereta del pastís.

ana rosa de rosa

Telecinco

Quan AR es posa a donar lliçons de vida, fa més por que un empatx de llibres de Paulo Coelho. Quan es posa a fer sentències lapidàries, posa't a tremolar. Però Quintana hauria d'anar amb una mica més de cura de l'habitual quan parli de temes tan seriosos com el coronavirus. Per criticar l'estat d'alarma perllongat del govern Sánchez, Ana Rosa ha comparat la covid-19 amb el VIH: "¿Cuántos años lleva el SIDA? ¿Diez años? Todavía no hay vacuna y hemos aprendido a vivir con él. Del coronavirus no hay tratamiento viral ni vacuna. Tú no puedes alargar esto eternamente así que tendremos que hacerlo de forma inteligente para protegernos".

ana rosa de rosa3

Telecinco

Tot i que ella ha intentat justificar-se recordant què deia l'OMS....

...la reacció dels espectadors destrossant-la per aquestes paraules ha arribat ràpidament:
 

Un esperpent. Probablement queden encara molts dies per endavant i molts dubtes a resoldre sobre el coronavirus... Imaginin la de bestieses que pot deixar anar encara. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat