De les poques mostres de dignitat que es poden trobar al programa d'Ana Rosa Quintana, una d'elles és, sense discussió, la copresentadora Patricia Pardo. Ella SÍ és periodista, i no actua per tèrbols interessos com la 'jefa'. Una proesa dins del regnat del terror de Quintana, que ja sabem com les gasta amb els col·laboradors que no combreguen amb la seva ideologia radical i biaix ben conegut. Ella ordena i mana. I sí no, els ensenya la porta de sortida

Patricia Pardo Ana Rosa Quintana T5

Patricia Pardo Ana Rosa Quintana T5

Ara bé, Pardo sap com dir les coses pel seu nom, fer-ho amb educació i contundència i, miraculosament, salvar el seu coll. I aquest 14 de maig, amb l'enrenou de les temeràries i penoses manifestacions fatxes als barris rics de Madrid, s'ha posat de manifest. Perquè per a Ana Rosa, veure centenars de coreligionaris muntant un pollo al carrer en ple confinament per vomitar i escopir contra el govern, reclamar llibertat (i fer cops d'estat, segurament) i embolicar-se en banderes rojigualdes és un dret fonamental que la deixa en èxtasi. Ara bé, si les imatges són de Catalunya o d'un barri pobre, això és intolerable. Doncs bé, avui la jugada l'ha sortit malament, i Pardo l'ha posat al seu lloc, acompanyada per Israel López, un servil col·laborador que mai no gosa aixecar la veu de l'ama. La gallega ha estat de deu.

Patricia Pardo Israel López T5

Patricia Pardo Israel López T5

Ana Rosa Patricia Pardo T5

Ana Rosa Patricia Pardo T5

De vegades, veure el programa matinal de Telecinco val la pena.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat