L'empresari alemany que va etzivar "Todos a la cárcel" davant la primera autoritat de Catalunya, Roger Torrent, és l'heroi que Ana Rosa necessita en temps de tristor amb Puigdemont en llibertat. Per a El programa de AR, el dia que el rei Felip torna a Catalunya per lliurar els despatxos als nous jutges espanyols, el protagonista és aquest empresari unionista que sent vergonya del seu país, Alemanya. L'acte del rei es feia no a l'Escola Judicial sinó a L'Auditori de Barcelona. I allà coincidien els CDR, els alumnes de l'Escola de Música i l'individu alemany. Albert Peters ha estat l'autoritat que ha entrevistat Telecinco. En Blau prefereix escoltar primer els alumnes:

La ministra de Justícia alemanya i el tribunal alemany no consideren que sigui legal extradir Puigdemont perquè el delicte de rebel·lió se l'ha inventat Pablo Llarena. Però davant dues autoritats alemanyes tan potents, el sr. Peters diu: "No tengo claro que la ministra habló así". O sigui, que la premsa mundial s'ha inventat el que la ministra diu. Quan fins i tot Losantos ha insultat la ministra: "naziprogre racista", aquest Losantos alemany segueix d'Oktoberfest al mes d'abril. "Puede haber sido un malentendido".

albert peters empresaris alemanys acn

ACN

Ana Rosa vol fer-nos passar bou per bèstia grossa: que l'empresari és expert en Dret penal alemany. "Usted que por supuesto conoce la legislación alemana, ¿el delito de rebelión no es equiparable y exige una violencia expresa?". I l'home es limita a dir "Esta ha sido la decisión del juzgado. De momento es inocente como la sra Cifuentes". Qui va dir Todos a la cárcel ara diu amb Cifuentes no. I es vanta d'haver demanat diàleg. Ell que va cridar Tots a la presó.

ana rosa T5

Telecinco

El problema d'Ana Rosa és que entrevisti aquest individu en l'acte judicial més important de l'any a Catalunya. AR s'ha oblidat de preguntar-li quantes empreses alemanyes han marxat de Catalunya pel procés. La resposta: dues, de 6 treballadors.