El dimecres 13 de maig totes les redaccions de crònica social es van impressionar amb la notícia que Álex Lequio, el fill de 27 anys d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, havia mort a Barcelona de càncer d'ossos. Quan tothom mirava el coronavirus, el maleït càncer seguia destruint famílies. En el cas de l'actriu de 65 anys cada nou missatge recorda que Álex era no només la seva família sinó la seva vida. Obregón no té ni parella ni fills i per recordar que fa 3 mesos de la tragèdia escriu com se sent una mare. 90 dies no han apagat el dolor:

Ana Obregón envia aquesta carta al seu fill mort: "Tres meses sin ti . 91 días profundamente agradecida y emocionada por vuestros mensajes de amor y cariño que me acompañan en este camino de lágrimas. 131.131 minutos sin mi mejor amigo, mi cómplice , mi protector, mi amor , mi ejemplo, el hombre de mi vida , mi principio y mi fin , mi hijo. Casi 8 millones de segundos en una oscuridad absoluta que solo evita tu luz , mi Áless . #alessforever".

ana obregon GTRES

Ana Obregón a Mallorca aquest estiu, GTRES

150 mil likes en poques hores. que no vol dir "M'agrada" sinó clicar el símbol del cor, que se sent tocat per les paraules. Molts famosos han volgut enviar força a la presentadora. la majoria dones i mares: Paloma Cuevas, Paula Echevaría, Lorena Gómez, Tamara Gorro...

  • palomacuevasofficial ❤️❤️❤️
  • lorenagomez_ Un abrazo inmenso lleno de fuerza y luz 💕🙏🏻
  • pau_eche❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  • nagore_robles Fuerza campeona ♥️
  • tamara_gorro ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  • silviamarsoAna, amor, mis más profundas condolencias para ti ❤️❤️❤️ y un recuerdo lleno de admiración y cariño para Àlex

ana obregon vacances mallorca gtres 

Ana Obregón, més prima i fumant a Palma, GTRES

Ana Obregón no supera la desaparició tràgica i prematura del seu únic fill. Potser mai no se supera. La seva família haurà d'estar molt pendent. Fa patir.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat