Telecinco és l'única TV que emet en directe de 4 a 9 de la tarda, programa Sálvame. I van connectar amb Sancho d'Àvila, un dels tanatoris de Barcelona, ciutat on ha mort el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio. La periodista Laura Fa informava d'una notícia trista. Va poder parlar amb les oficines del tanatori i van revelar que els pares feia dies que sabien el fatal desenllaç: "Hace unos días ya se reunieron con ellos para gestionar cómo sería el proceso y pideron la máxima confidencialidad".

ana mort fill T5

ana alex t5

Telecinco

Laura Fa: "Alessandro Lequio luce un look parecido al que lucía su hijo: americana, camiseta y gorra que eran de su hijo, aferrándose a él en la despedida. Se han ido al apartamento de la zona alta de Barcelona donde se han alojado los  2 últimos meses". La premsa els esperava a l'apartament clamant "Lo sentimos mucho Ana. Mucho ánimo a los dos" i gravaven dins el portal on pare i mare s'abraçaven i pujaven a peu al principal:

abraçada t5

pujant

Telecinco

El programa destacava que dies abans, amb el fill viu, els pares van haver d'anar a encarregar un taüt. Els periodistes sabien feia 15 dies que estava apagant-se però ningú no va córrer la veu. Fa 15 dies Álex va passar a pal·liatius. L'apartament on han viscut els Lequio-Obregón a Barcelona és al carrer Aribau 306, a tocar de la Via Augusta, The Onsider, que lloga apartaments per estances de mínim un mes i que ronden els 7000 euros mensuals. Un mal record els quedarà de Barcelona a la família. Tenen previst incinerar el cos i portar-lo a Madrid.

----

Si volen comprovar els pisos de luxe on s'ha allotjat la família, clicar aquí