El temps corre per tots. Des d'aquell 1 d'octubre de 2017 han passat moltes coses, una de principal: hi ha presos polítics a Espanya condemnats fins a 13 anys de presó per impulsar aquella votació. Però el temps passa també per als que aquell dia d'abusos policials contra votants van posar-se de banda dels que colpejaven amb porres. Una empresa catalana, Amichi, va pagar anuncis en premsa aquell octubre a favor de la policia espanyola que acabava de cometre greus abusos policials:

amichi

1-O referendum policia Nacional - Sergi Alcazar

Sergi Alcàzar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMICHI (@amichioficial) on

Ara l'empresa tèxtil fundada per un català, Juan Carlos Amichi, ja no pot pagar-se anuncis a favor de la Policía Nacional i la Guàrdia Civil perquè ha fet fallida. Des del juliol era en concurs de creditors per impagament i ara informa Europa Press que tanca totes les botigues i inicia un ERE per acomiadar els seus empleats. Els tuitaires indepes hi veuen justícia poètica:

abusos policials 1 oct 2017 efe

EFE

A una banda hi havia votants pacífics, a l'altra brutalitat policial colpejant amb porres. Calia fer aquell anunci? L'encarregat de màrketing de la empresa està inclòs a l'ERE.