La figura més controvertida de tot el drama familiar de Rocío Jurado és l'últim d'arribar: Fidel Albiac. El segon marit de Rocío Carrasco és qui amaga més coses. No se sap de què treballa però tota la família de la Jurado el detesta. S'han fet farts de dir que Rociíto és una titella i el ventríloc és Albiac.

Mentre Telecinco prepara l'estrena de la 2a temporada de Rocío, la productora de Sálvame amaga les cartes i no ensenyen la seva "defensora de l'audiència", Rociíto. Estarà gravant. Així que la competència, El programa de AR, esprem el tema entrevistant al més loquaç de la família, el germà i representant de la difunta: Amador Mohedano.

amador mohedano T5

Amador Mohedano, Telecinco

En una conversa telefònica Amador destapa el que EN Blau ha explicat: el motiu de la disputa no és cap altre que els diners. La fortuna de la Jurado es va repartir malament: gairebé tot per la filla gran i biològica i les engrunes pels fills petits i adoptats. I més engrunes pels germans de la Jurado. Fidel Albiac sempre a l'ombra ara surt a relluir.

Amador denuncia a Ana Rosa que en vida de la Jurado, l'última gran gala musical que va fer per TVE ja no la va produir ell com a mànager sinó que li van prendre la seva neboda Rociíto i Fidel Albiac. El van fer fora. I a Amador, com a representant de la Jurado, li van regatejar els seus honoraris del 20% i rebaixar-los al 10%.

AMADOR mohedano t5

Amador Mohedano, Telecinco

Amador Mohedano: "En el Especial de TVE me traicionó. A Ortega Cano también porque a mi sobrina le hacía falta liquidez y le obligó a vender los pisos de Miami que tenían a medias. Y en la película que tenía que hacer Gracia Querejeta mi sobrina no quería que apareciera Ortega Cano. Le digo cómo no va a salir si es el padre de sus dos hijos".

Sobre Fidel: "Mi sobrina me dice 'Tito en lugar del 20% puedes cobrar el 10%'. A Fidel no lo quiero ver ni en pintura, porque ese personaje me ha hecho mucho daño. En todos los problemas que he tenido con mi sobrina está Fidel detrás, me hicieron como con los toros la puntilla". 

Fidel Albiac GTRES

Fidel Albiac, GTRES

La guerra entre Rociíto i tota la seva família té un capità general: Amador. Però com que el tiet té esquelets a l'armari rebrà de valent a la 2a temporada.

El problema de Rociíto és pitjor: no es parla ni amb els seus dos fills, un dels quals, David, discapacitat amb síndrome d'Angelman, ni amb els seus germans, Gloria Camila i José Fernando marginats al testament de la Jurado, ni amb el seu padrastre Ortega Cano, ni amb la seva madrastra Raquel Mosquera.

I tots tenen programes: Rocío Flores amb Ana Rosa, la perruquera Mosquera a Viva la vida, Ortega Cano a través de la seva segona dona Ana María Aldón a Viva la vida i Gloria Camila a diferents realities que comenta. 

Només hi ha una cosa en comú a tots ells: fer diners a costa de la memòria de la más grande.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat