La segona temporada de la telesèrie Rocío és a punt d'estrenar-se a Telecinco. La primera tanda ha estat el més vist durant el 2021. Una mitjana de tres milions de teleespectadors enganxats a un drama familiar que ho té tot.

Cap guionista havia imaginat mai una trama que sumi: una matriarca morta prematurament, herències milionàries, gelosia entre germans, matrimonis tòxics, morts i crims (un homicidi involuntari, el causat per Ortega Cano), padrastres i germanastres empresonats (José Fernando també a la presó) i el que ha cridat més l'atenció: una mare i una filla que es detesten.

rocio flores trenza

Rocío Carrasco, Telecinco

Rocío mare i filla amb trena, Telecinco

Amb aquests ingredients és difícil que no funcioni. Cal afegir una intrahistòria: mare i filla cobren de dues productores enfrontades, la d'Óscar Cornejo, La Fábrica de la tele, paga a Rociíto mentre Unicorn, d'Ana Rosa Quintana, paga a Rocío Flores. I es trinxen.

Rocío Flores va agredir la seva mare quan era menor i les agressions segueixen als platós. Lluiten amb armes diferents: la mare té el prime time i la filla té Instagram. Allà penja fotos familiars que recorden la soledat de Rocío Carrasco i com els seus dos fills fan pinya amb el pare, Antonio David Flores, i la madrastra Olga Moreno.

Diumenge de dinar familiar tots quatre amb el nòvio de Rocío Flores a taula i David, el germà petit amb Síndrome d'Angelman, molt canviat amb el que sembla un empèlt de cabells, assegut al costat d'Olga, a la que adora:

rocio flores olga moreno david Ig

Instagram Rocío Flores

En el sentit de les agulles del rellotge: Rocío Flores, autora del selfie, Antonio David amb ulleres de sol, Olga Moreno, David Flores i el nòvio de Rocío. Somrients i amb el missatge "Comida familiar" i un cor blanc. La foto desprèn normalitat i amor. 

La filla li envia un missatge indirecte a la seva mare: si vols veure com estem els teus fills, som feliços. I així està el teu fill discapacitat al qual no truques. Una tragèdia per Rociíto, a qui se li escapa la vida lluny dels seus fills, especialment del petit, David.

david flores carrasco de pequeño GTRES

david Flores EP

David Flores quan era petit i en l'actualitat, GTRES

La foto és de la família Flores. Tots els altres, els Ortega Cano, els Albiac, els Mohedano... són danys col·laterals del tronc principal, el que quedarà quan tot això passi:  David i Rocío. Els nets de la grandiosa Rocío Jurado.

I un detall que Rociíto no aborda a Telecinco, Rocío jurado té un tercer net, la filla de José Fernando i Michu, una nena de 4 anys que es diu María del Rocío. Totes les nenes de la família es diuen Rocío.

Rocío Flores en el dinar: "Les he dicho que amplío la familia y mi padre casi se desmaya". Era un tamagotchi, una mascota virtual.

Quan Rocío Flores quedi embarassada, cremarà Troia.