El món de la crònica social i la premsa rosa es quedava de pedra davant la notícia d'Antonio Tejado. I no, no ens sorprenia a tots perquè li hagués posat les banyes a la seva parella, a això ja ens tenia acostumats. Antonio Tejado entrava a la presó per col·laborar en una banda d'atracadors que van assaltar la casa de María del Monte, ni més ni menys, la seva pròpia tieta. Un robatori de pel·lícula amb un final digne de Netflix. Tejado havia estat la ment pensant de tot aquell pla tètric per aconseguir tots els objectes de valor de la cantant i presentadora. Costa de creure, però sí, la idea va sorgir de la seva insignificant ment. Com no podia ser menys, l'han enxampat de ple. D'ençà que ha ingressat al centre penitenciari, el món de la premsa rosa s'ha omplert de nous testimonis i secrets obscurs del seu passat. Avui, ha sortit a la llum un nou testimoni clau sobre la vida del faldiller: Candela Acevero. 

Candela Acevero i Antonio Tejadoconcursant de GH DÚO 2019 / Telecinco
Candela Acevero i Antonio Tejado, concursants de GH DÚO 2019 / Telecinco
Antonio Tejado i Maria Jesus GH DÚO / Telecinco
Antonio Tejado i María Jesús GH DÚO / Telecinco
Antonio Tejo i Ylenia / Telecinco
Antonio Tejado i Ylenia / Telecinco

Entre les últimes aparicions televisives, tothom recorda el seu concurs per Gran Hermano DÚO, on entrava de la mà de Candela Acevero, qui fou la seva parella en aquell moment, tots dos estaven a travessant per una gran crisi que va acabar de culminar durant el concurs. Antonio Tejado s'enrotllava amb María Jesús Ruiz, i seguidament protagonitzava un dels moments televisius més viciosos i llefiscosos, la seva calentor amb Ylenia Padilla, un flirteig que quedava per la història del concurs. L'etiqueta de faldiller li queda curta, si més no, cada vegada són més les xicotes que surten a la llum per revelar els detalls de la seva relació. Fins ara, res que no coneguéssim: addiccions, festa, alcohol, desenfrè i luxúria, un desastre total. Però qui ha trencat el silenci de forma brutal ha estat l'exconcursant del reality. Candela Acevero ha encetat un nou tret de Tejado, el problema judicial de la parella que arriba al moment clau.  

La revista "Lecturas" entrevistava en exclusiva a l'exparella del personatge mediàtic, amb un testimoni brutal sobre el final de la seva relació. "Antonio está condenado por distribuir vídeos íntimos míos. El juicio no se hizo. Como él no tenía antecedentes penales, mi abogada me dijo que era mejor llegar a un acuerdo. Él reconoció los hechos. Yo quería un juicio y que entrara en la cárcel. Quería tener la sentencia en la que figura como condenado. La tengo"  La sentència el condemnava a 7 mesos i 15 dies de presó i una multa de 6.000, però finalment el judici no es va celebrar. L'exparella relata la seva relació amb Antonio Tejado com un autèntic infern."Antonio le mandó vídeos míos a otro chico porque después quería mantener relaciones con él, ¡para calentarlo a él!" Molt fort. Candela Acevero s'assabentava de la difusió de les seves imatges l'any 2020. "Me llamaron conocidos y me dijeron que habían visto imágenes mías. Iba a trabajar y me iba constantemente al baño a llorar." 

Però aquest delicte no fou l'única confessió de la jove. La relació tòxica com a parella els feia protagonitzar esbroncades i xiscles a dojo, una situació inclús desconcertant per Candela Acevero, qui no pot evitar insinuar el següent."A veces no recordaba nada de la noche anterior. No sé si me echaban algo en la bebida. Aquello me rayó mucho. En su casa hubo una bronca tan fuerte que alguien sí llamó a la policía. Él salió como si no hubiese pasado nada. ¡Tan frío! Le dijeron que querían ver a la chica, yo estaba deseando que dijera que yo saliera. Yo estaba aterrorizada. Convenció a la policía para que se fueran. ¿Cómo se pueden ir?"

Antonio Tejado i Candela Acevero esbroncada a GH DÚO / Telecinco
Antonio Tejado i Candela Acevero esbroncada a GH DÚO / Telecinco

En tot aquest drama mediàtic, ja no hi ha res que ens sorprengui. Addiccions, robatoris i trames familiars. Ho té tot per convertir-se en un crim negre de Netflix. Ni Carles Porta seria capaç d'aclarir tota aquesta foscor. 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!