L'essència dels enrenous de Telecinco tornava en acció quan la Guardia Civil emetia la notícia de la detenció d'Antonio Tejado. L'excol·laborador de televisió, faldiller i nebot de la mítica cantant María del Monte estava detingut a Sevilla per formar part d'una banda que es dedicava a robatoris de les llars. Una notícia escandalosa que deixava a tothom de pedra. El programa de caps de setmana "Fiesta" comentava el succés entre la seva tertúlia habitual quan, Omar Sánchez, un dels periodistes de l'equip, arribava a una significant conclusió: casualment tan sols feia uns mesos que havien entrat a robar a casa de María del Monte, la tieta del detingut. A partir de llavors els rumors han anat a més i avui, vint-i-quatre hores més tard ja tenim les primeres reaccions de les protagonistes. 

Antonio Tejado / Telecinco
Antonio Tejado / Telecinco
María del Monte declaracions del robatori / Europa Press
María del Monte declaracions del robatori / Europa Press
 

El programa de Telecinco ho avançava en exclusiva, però la cantant i presentadora estava destrossada. La matinada del passat 25 d'agost entraven a robar a casa seva i s'enduien absolutament tota mena d'objectes de valor, un fet que va aparèixer per tots els mitjans locals de la comunitat andalusa. D'altra banda, recentment també es produïa un robatori a la finca de Sergio Ramos i Pilar Rubio, un altre cas sonat que, segons els rumors, també podria estar relacionat amb aquesta detenció. La relació entre nebot i tieta era excepcional i, avui, la cantant apareixia per primer cop devastada. De forma educada responia a la premsa amb les següents declaracions: “No sé más de lo que sabéis vosotros, no he estado al tanto de nada, no me han informado de nada, y bueno, pues esperando que la justicia... confiando que es lo que tenemos que confiar todos (...) “Ahí no me voy a pronunciar, yo no soy quien, para sospechar de nadie (...) A ver, es que eso... no hay que ser séneca, si queréis saber cómo estoy poneros en mi lugar y lo entenderéis” 

Programa Fiesta anúncia la noticia d'Antonio Tejado / Telecinco
Programa Fiesta anuncia la notícia d'Antonio Tejado / Telecinco
Immaculada Casal es pronúncia en exclusiva a Canal Sur / Instagram @algopasatv
Immaculada Casal es pronúncia en exclusiva a Canal Sur / Instagram @algopasatv

Però la vertadera declaració final arribava des del plató de Canal Sur Radio TV. Inmaculada Casal, presentadora de "Andalucía de tarde" i parella de María del Monte procurava tirar endavant amb la notícia més destacable del cap de setmana, la qual l'involucrava personalment.  El compte d'Instagram @AlgopasaTV publicava el fragment on la presentadora declarava el següent: "Es un día difícil por la noticia de las últimas horas pero vamos a hacer que no sea imposible, Estoy mal, hemos pasado por una experiencia horrorosa que no se la deseo a nadie, yo diría que una de las peores de mi vida" La presentadora i la cantant s'assabentaven de la notícia poc abans que esclatés públicament, afirmant que els detinguts són els sospitosos: "Cuando emiten el comunicado nos dicen que son los sospechosos de haber entrado en nuestra casa. Por como se había efectuado el robo era alguien con información privilegiada"  

María del Monte i Immaculada Casal / EFE
María del Monte i Immaculada Casal / EFE

Però, el que realment no s'esperaven era que fos algú tan i tan proper. Tal com apunta Immaculada Casal, s'han produït un total d'onze registres i hi ha vuit detinguts, entre els quals es troba el nom d'Antonio Tejado. La justícia està en procés de resoldre com quan i si realment eren ells els que van organitzar o no el robatori. Cada nou detall serà mediàtic i des d'ENBlau anirem explicant-vos tots els avenços.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!