Tothom parla de Felip, després d'haver estat en contacte directe amb el seu amic Álvaro Fuster, positiu en coronavirus. Una trobada que, pel que sembla, es va produir fora de l'agenda oficial del monarca i que l'obliga a romandre en quarantena per no contagiar als altres, en cas d'haver-se infectat. Un esdeveniment que no ha passat desapercebut per a ningú, sent molts els programes de televisió que han tractat el tema. Un d'ells ha estat Sálvame, on alguns dels seus col·laboradors s'han mostrat més durs que mai contra la Casa Reial.

Felip VI, Europa Press

Felip VI, Europa Press

A la postura de Laura Fa, antimonàrquica per excel·lència, es suma la d'Alonso Caparrós, el que fos presentador de Furor i qui recentment ha fet 50 anys. Durant la tarda del dimarts 24 de novembre, el col·laborador, més contundent i clar que mai, referint-se a la Casa Reial, va deixar anar: "Em sembla pesada, crec que cada vegada és més obsoleta". Dos adjectius amb els que critica la gestió que han fet en relació amb la quarantena obligatòria del marit de Letizia Ortiz.

Alonso Caparrós, Telecinco

Alonso Caparrós, Telecinco

Alonso Caparrós, Telecinco

Alonso Caparrós, Telecinco

"Hi ha falta de transparència, se'ls cola, filtra i surt en els mitjans una informació abans que ells ho facin públic", va afegir el fill d'Andrés Caparrós molt molest amb la monarquia espanyola. Encara que el tertulià no va ser l'únic en arremetre contra la reialesa. A més de Laura Fa, qui també va criticar la Casa Reial per la gestió que estan fent de la situació de Felip, Mila Ximénez es va afegir al carro dient: "Em sembla vuitcentista". Amb el coronavirus no es juga i amb la informació tampoc. Els col·laboradors de Sálvame ho saben i per això ho diuen. Però, i la Casa Reial?