Pilar Eyre ha dedicat 500 pàgines del best seller del moment, Yo, el rey, a esbudellar Joan Carles, però el llibre té poques pàgines dedicades a Felip i menys a Letícia. La biografia de Felip escrita per Eyre haurà d'esperar. La columnista més llegida de la premsa rosa ha dedicat el seu blog a Lecturas a la crisi matrimonial de Felip i Letícia. Tot i que la van solucionar, l'origen de les desavinences són uns sospitosos viatges de la reina a Barcelona. En Blau ja va explicar què feia la reina a la capital catalana segons publicava Silvia Taulés.

marc puig leticia gtres

Letícia en un acte de l'empresa catalana Puig a Barcelona, GTRES

Escriu Eyre: "Estuvieron en crisis en la época en que Letizia viajaba con cualquier excusa a Barcelona: un concierto de rock, una visita médica, ver a su hermana… Y aprovechaba para reunirse con sus amigas para huir del ambiente asfixiante de Zarzuela". Letícia visitava Barcelona buscant rock'n rol. Eyre té fonts a BCN i ho sap. L'excusa perfecta era visitar la germana Telma que vivia a Catalunya. Però si aquestes "visites" van fer perillar el matrimoni dels reis és que no només visitava Telma.

felip i leticia cadascu mira gtres

Felip i Letícia mirades oposades, GTRES

La columna de la Eyre explica de què fugia Letícia a Barcelona. Creia que tot els que es filtrava (la seva anorèxia, mal humor, obsessió pel bisturí) era per tapar amants i milions de Joan Carles: "En la prensa solo salían comentarios sobre el último modelito o la delgadez de Letizia; era tan descarado el contraste entre lo que pasaba verdaderamente en el seno de la familia real y lo que reflejaban los periódicos, que llegó a sospechar que las noticias negativas sobre ella las filtraban desde la Casa para desviar la atención del comportamiento anómalo de Juan Carlos". Maquiavel a Palau.

joan carles leticia gtres

Joan Carles i Letícia, GTRES

Zarzuela ha jugat brut amb Letícia. Tota la premsa mirant què prima està mentre Joan Carles robava a Hisenda. La crisi conjugal va acabar i ara, li expliquen a Eyre, la parella encara s'estima: "Han pasado dieciséis años y aquella pasión del principio se ha transformado en cariño, complicidad, objetivos comunes, profunda amistad, respeto mutuo". Felip segueix en quarantena per un contacte estret amb algú que té la COVID. Letícia sana perquè ella no hi era en aquest contacte. Estretíssim.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat