La col·laboradora catalana de Sálvame, Laura Fa, ha viscut una de les seves tardes més tenses al programa de Telecinco. Un difícil moment que ha tingut a veure amb els comentaris fora de lloc que el seu company de programa Kiko Hernández li ha clavat en ple directe. Unes paraules, en relació amb Catalunya i el rei, que Laura Fa, sense perdre els papers i mantenint les maneres, ha respost com millor ha sabut.

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Durant la tarda del dimarts 24 de novembre, en el programa de Telecinco es va parlar de la situació de Felip VI, després d'haver estat en contacte directe amb Álvaro Fuster, amic seu, qui ha donat positiu en coronavirus. Una situació que Laura Fa va denunciar públicament al·legant que hi ha molt poca transparència per part de la Casa Reial. I és que la catalana considera que més enllà de la seva agenda oficial, no es sap res de la vida que porta el marit de Letizia. Per aquesta raó, ara que tots tenim l'obligació de limitar el contacte al màxim amb els altres, Laura Fa considera que Felip VI hauria de fer el mateix per molt que sigui qui és. "Hi ha unes normes perquè no facis una vida molt esbojarrada i no hi hagin tants contagis", va manifestar la catalana.

Laura Fa, Telecinco

Laura Fa, Telecinco

Un discurs que no va agradar a Kiko Hernández, qui va sortir en defensa de Felip VI. "Laura, no estàs a Madrid durant els caps de setmana i no saps com estan els restaurants. No ho saps, no en tens ni idea", li va deixar anar l'ex de Gran Hermano. "Kiko, no només emetem per a Madrid, sinó per a moltes parts més. O sigui que jo parlo del que passa a molts llocs", va contestar Laura Fa.

Laura Fa, Instagram

Laura Fa, Instagram

Una aplaudida resposta que Laura Fa va completar amb un atrevit gest quan es va acabar el programa. Fa, tal com ha pujat en les seves històries d'Instagram, es va fotografiar al plató del programa amb una mascareta negra amb la bandera de Catalunya brodada. Un detall amb el que va recordar que sempre porta a la seva terra molt present, malgrat treballar a Madrid i els atacs que rep pels seus ideals. Laura Fa és indepe i no suporta la monarquia. Valent Laura Fa.