Ricard Ustrell, l'endemà d'entrevistar Ada Colau per dedicar més de mitja entrevista a parlar que l'alcaldessa deixa twitter, ha convidat Alícia Romero, diputada del PSC. La política insisteix a anar contra TV3. Ho fa després de dir que Vox ha de triar senadors en representació del Parlament. Un cop de mà a la ultradreta. I va a la teca: substituir TV3, refundar-la tot i ser la cadena preferida dels catalans. "Estem fent un document amb experts i TV3 no la miren els castellanoparlants. El perfil polític dels que miren TV3 és de dos partits polítics. Aquestes dades ens haurien de fer reflexionar". Es refereix a ERC i Junts sense citar-los. Ella reflexiona que els votants del PSC miren la  tele que volen, com ara Telecinco.

alicia romero ustrell TV3

Diputada del PSC i Ustrell, TV3

Els espectadors que li queden a Ustrell al·lucinen que el director, productor i presentador no li repregunti i ho fan ells a twitter. El PSC critica TV3, que està feta en català, perquè no arriba a les llars castellanoparlants. I es temen per on anirà la proposta del PSC,  partit molt proper a Ustrell en aquest debat de més castellà a TV3: augmentar la presència del castellà a sèries, pel·lícules o programes a TV3:

ustrell TUIT

TUIT ustrell 2

TUIT ustrell 3

alicia romero TV3

Alícia Romero a TV3 contra TV3

Ustrell a la seva "Tocaran el pressupost de TV3? Està el PSC treballant per presidir la CCMA?": El productor està preocupat ara que Brauli Duart i Núria Llorach ja no governaran. Ustrell haurà d'intentar convèncer algú altre per facturar 4 milions l'any a TV3. O anar a TVE.