"Un minut de TV3 és molt car". La frase és del periodista més seguit de la cadena, Toni Cruanyes. I la va dir a Ricard Ustrell en el seu programa, Planta baixa. Ustrell va decidir no escoltar un consell tan savi i va regalar deu minuts del seu programa a Ada Colau per parlar durant més de mitja entrevista no de les seves polítiques sinó d'haver deixat twitter. Una entrevista pactada amb un únic titular sobreimpressionat en majúscules, "Colau deixa twitter", per parlar d'aquesta minúcia. Va indignar els espectadors de TV3.

ada colau ricard ustrell TV3

Colau deixa twitter i Ustrell li dedica una entrevista, TV3

TUIT colau 1

TUIT colau 2

TUIT colau 3

colau TUIT 4

colau deixa twitter TV3

Colau deixa twiter, únic titular d'Ustrell, TV3

Ustrell li retreu que deixi twitter i penja un únic titular "Colau deixa twitter". Ustrell critica aquest anunci sense insistir que és fals, el compte de Colau segueix obert dies després de l'anunci. I insisteix en criticar-li aquest gest "perquè twitter és una manera de passar comptes amb la ciutadania". Aquest és el nivell del director, productor i presentador del programa.

ustrell contra junts TV3

Ustrell fent escarni de Junts fa pocs dies, TV3

Una xarxa social com a mecanisme de passar comptes les administracions públiques. El ple de l'Ajuntament, les comissions, els tribunals i la premsa no. Twitter. Colau torna, un altre dia, a Planta baixa, i minuts de TV pública per un debat amb un interés com el títol del programa: baix.