Lo malo de ser famós és que qualsevol foto passa sota l'escrutini públic. Si ets una dona encara més. Si Minerva Piquero pesa massa o ara si Aitana d'OT pesa massa poc. La jove cantant de Lo malo ha penjat unes fotos a les xarxes socials en biquini que ha hagut de retirar pels comentaris sobre si patia anorèxia. 

És una nena de 18 anys, com demostra que comenci amb un Holi! el seu missatge. És a Califòrnia millorant la seva carrera musical i no se n'ha pogut estar de compartir fotos innocents com dues de vigilant de la platja. Que la noia no té sobrepés és evident en tot el seu instagram però acusar-la de patir un trastorn alimentari pel fet que surt en biquini passa de mida.

aitana twitter

@aitana_ot2017

La catalana està aprenent a ser famosa ràpid. Fa setmanes ja va patir una campanya anti-independentista per vestir un jersei groc quan la van rebre al seu muncipi de Sant Climent de Llobregat. Ara sap que pot aparèixer amb roba ajustada o amb banyador però mai en biquini o els envejosos, hiperventilats o excessius confondran estar prim amb patir un trastorn alimentari. És dur ser jove, triunfita, guapa, catalana i sense filtres.

 

A post shared by AITANA (@aitana_ot2017) on

Com que han seguit les mostres d'afecte després de retirar les dues fotos en biquini, Aitana ha afirmat que “todo el mundo tiene un cuerpo 10 y puede hacer con él lo que quiera” i que “volveré a colgar más fotos”. Els diu a les fans que totes tenen un cos 10 per animar-les a estimar el seu cos. Millor que mil eslògans antianorèxia de la ministra Montserrat o del seu alcalde del PDeCAT.

aitana groc  instagram

@aitana_ot2017

Prima i de groc, d'entre totes les mostres de suport destaquem la de la vecina rubia. Aitana li explica que és conscient de les greus malalties que signifiquen la bulímia o l'anorèxia i que no poden ser tractades en un tuit lleugerament. I la groga veïna rossa i prima li fa un dibuix meravellós:

Aitana, fes el que et surti de l'unicorni. Holi!