La ultradreta convulsiona davant la sessió final del debat d'investidura. La probable elecció de Pedro Sánchez turmenta les malicioses ments dels seus seguidors i altaveus mediàtics, fent-los vomitar bajanades a tort i dret. Tot i que, com en totes les facetes de la vida, hi ha qui destaca en aquest 'art'. El de vomitar, és clar. Hi ha un periodista que és el mestre Yoda de la infàmia, i no és un altre que el veterà columnista de 'La Razón', Alfonso Ussía. El madrileny és una aposta segura. No importa del què parli. De política, de societat, de curses de cavalls o de la reproducció de la mosca de la fruita. L'home és capaç de convertir allò que toca en porqueria (però no a l'inrevés).

concentracio espanyolista congres efe

Concentració espanyolista Congrés EFE

Ussía prem gas a fons excitant la parròquia fatxa, qualificant la votació final al Congrés com un cop d'estat. "Entiendo que puede parecer duro. Pero mañana no se vota una investidura. Se vota un Golpe de Estado contra la democracia y la unidad de España". Els mots democràcia i unitat d'Espanya, en boca d'un extremista de dretes, no poden sinó espaterrar al personal. Un home que representa el pitjor dels ultres donant lliçons de ves-a-saber-què, quan viu una realitat que ja no és ni en blanc i negre. La seva està esculpida en pedra i amagada a una fosca caverna. La provocació victimista i incendiària d'Ussía ha rebut la seva merescuda recompensa: una safata gegantina de galetes perquè les remulli al cafè torero que l'acompanyarà durant la investidura.

alfonso ussia gtres

Alfonso Ussía Gtres

Alfonso, un consell. Perquè no t'independitzes d'Espanya? S'acabarien els teus malsons i terrors nocturns, aquells que et fan piular per les nit. Hauràs de marxar lluny, ja que tampoc t'estimes Europa, a la que titlles de "p....". Per cert, si busques cops d'estat, la tens a tocar: pregunta els teus compis de la JEC.