Un dels protagonistes mediàtics del primer confinament torna a les nostres vides: Alfonso Merlos. El periodista ultra i galàctic a sou del Col·legi d'Advocats de Madrid ha caigut en desgràcia després del seu romanç infidel, escandalós i retransmès en directe amb la experiodista de Socialité Alexia Rivas. Ja no el criden de televisions, ja no participa en tertúlies pregonant la paraula de VOX, ni tan sols és carn dels programes de safareig. Res. La seva popularitat va enlairar-se com a un coet mentre li posava les banyes a la nòvia, Marta López, però la caiguda ha estat encara més abrupta. El "xiringuito" ha quedat reduït al no-res, així com el seu idil·li amb la jove Rivas. Però el fantasma de Merlos se'ns ha aparegut a la petita pantalla. Fugaç i irrellevant, sí, exactament com el seu actual pes als mitjans.

Alfonso Merlos

Alfonso Merlos amb Alexia Rivas seminua / T5

alexia rivas merlos GTRES

Alfonso Merlos amb Alexia Rivas / GTRES

L'estrena d'una nova sèrie de Netflix ens ha permès recordar els seus cabells empastifats de fixador i el seu posat de suposat periodista punyent: 'Los favoritos de Midas'. Una minisèrie protagonitzada per Luis Tosar i Wily Toledo, enemic número 1 dels fatxes espanyols. Participar d'un projecte amb la seva nemesi, però, no va ser impediment per a ell, home d'ego infinit i voluminós compte corrent​. Merlos apareix durant uns breus segons fent un 'cameo' com a locutor radiofònic, i s'ha d'estar molt despert per identificar-lo. No és l'únic personatge televisiu popular que forma part del repartiment: Marta Flich, número 2 de Risto, també hi és. Ella, però, té una mica més d'importància a la ficció. Aquestes són les imatges.

Alfonso Merlos cameo Netflix Los favoritos de Midas 2

Alfonso Merlos cameo 'Los favoritos de Midas' / Netflix

Alfonso Merlos cameo Netflix Los favoritos de Midas

Alfonso Merlos detall a 'Los favoritos de Midas' / Netflix 

Marta Flich Los favoritos de Midas Netflix

Marta Flich a 'Los favoritos de Midas' / Netflix

POTS VEURE EL TRÀILER CLICANT A LA IMATGE:

Willy Toledo amb Luis Tosar a 'Los Favoritos de Midas' Netflix

Willy Toledo amb Luis Tosar a 'Los Favoritos de Midas' / Netflix

Que ningú s'equivoqui: no és que l'Alfonso torni a recuperar la seva activitat pre-Merlosgate. La sèrie va ser enregistrada el 2019, quan anava de flor en flor i era l'enfant terrible dels mitjans de dretes molt de dretes. Ains, quina nostàlgia: ha passat de favorit a l'oblit. "Cualquier tiempo pasado fue mejor".