La relació sentimental entre Alfonso Merlos i Marta López podria tenir les hores comptades. Era novembre quan va transcendir públicament que el periodista ultra i la col·laboradora de Telecinco havien començat a sortir. Una història d’amor que va sorgir als passadissos de Mediaset. Però només cinc mesos més tard, ell ho ha engegat tot a rodar amb una possible infidelitat retransmesa gairebé en directe: en una connexió aquest dijous amb el programa Estado de Alarma de Javier Negre, Merlos ha estat enxampat amb una noia seminua caminant per la sala d’estar de casa seva.

Marta Lopez Alfonso Merlos GTRES

GTRES

Mentre el periodista deixava anar el seu discurs en contra del govern espanyol, al fons de la imatge apareixia una jove tapada només amb la roba interior. Tenint en compte que Merlos i López estan confinats per separat, cadascú a casa seva, és evident que la noia del vídeo no és la seva nòvia.

Imatge viral i reacció de la Marta López a la revista Semana. “Es una situación muy desagradable. Sé quién es ella”, asseguren que els ha explicat amb un to molt seriós. I no és per menys, perquè les xarxes socials ja van plenes del que alguns consideren que són unes descaradíssimes banyes.

Marta Lopez GTRES

GTRES

Quan Merlos i López es retrobin després del confinament li dirà allò de “carinyo, t’ho puc explicar”?