Alfons Arús és molt hàbil, té la capacitat, i la memòria, per vendre el mateix peix diverses vegades. I funciona. Sap que els teleespectadors són com nens: volen tornar a sentir el mateix conte, volen tornar a veure La sirenita de Walt Disney per trenta-setena vegada, tot i que se la sàpiguen de memòria. Els espectadors d'Aruser@s, el programa líder dels matins, són iguals. Volen veure el que ja se saben, els reconforta: caigudes, accidents de cotxe, nens i mascotes. Un cop rere l'altre. I en mig de tot, les anècdotes de la família Arús. I hi ha un tema que els encisa: quin és el fill favorit d'Arús? En va parlar el febrer de 2022 i aquest dilluns, un any després reobre el debat: "La reacción de Tatiana Arús cuando Alfonso Arús responde en directo si tiene un hijo favorito":

Alfons Arús La Sexta
Alfons Arús La Sexta

Parlant de Milan i Sasha Piqué afirmen amb to irònic que Milan és el favorit de Gerard Piqué perquè es deixa el fill petit dins una botiga. Aprofitant la imatge recuperen una notícia que sosté que tots els pares tenen un fill favorit i li pregunten a l'Alfons quin dels seus quatre fills, tots treballen amb ell, és el favorit. Per ordre de gran a petit: Ingrid, Tatiana, Artur i Hans. Arús: "Yo no tengo un favorito, lo niego rotundamente. Tener más afinidad con uno no es favoritismo. Con algun hijo puedes tener más conversación pero no quiere decir que tengas predilección por él. Los quieres igual, no hay favoritos. Puede que con uno prefieras ir de viaje y a otro le confiarías un secreto. No al mismo hijo". Ben argumentat, però qui ha de respondre si Arús té un favorit no és ell sinó els seus quatre fills. I ho van fer fa un any.

familia arus instagram
Tots els fills Arús amb els pares, Instagram

A mesura que els fills s'han anat fent grans s'han incorporat als seus programes. Primer va ser la primogènita Íngrid, productora d'Arucitys a 8tv i ara d'Aruser@s a La Sexta. És la més discreta i l'única sense Instagram obert. Després Tatiana, la més telegènica, que cada matí fa una secció de VIPS: tot el que s'ha de saber dels Instagram dels famosos. El tercer, l'Artur (ara ja sense hac intercalada) que cada matí dona les claus esportives amb el to Arús, desenfadat, divertit i culer. I queda el quart fill Hans Arús, molt fan del Betis i amb la carrera universitària acabada. Quin és el favorit? Tatiana era prou explícita: "Lo digo abiertamente, yo como la segunda digo que el cuarto, Hans, es el que goza de favoritismos, es el favorito, ahí lo dejo. Tengo el apoyo de mi hermana mayor que también lo ve. Todos lo ven. Me falta comentarlo con Arthur". Compte amb una precisió, Hans és el preferit de la mare, Angie.

Hans Arús Instagram
Hans Arús Instagram

I quin és el favorit del pare, l'Alfons? Com que és un culer el fill és qui més li segueix la veta del futbol i el Barça. Artur és el favorit del pare. Angie estirava de la llengua la seva filla: "Los dos padres no tienen el mismo favorito, puede cambiar. ¿Puedes dar nombres, o no te atreves porque es el jefe?". Tatiana dona el nom: "¿Puedo decirlo? Sí. Es Artur". Angie matisa "Va a épocas, ¿hora de quién soy? De mi padre y de mi madre". Haremos la sección "Que la gente sepa". Artur és el preferit del pare, Alfons.

Al final té raó l'Arús, uns són favorits per unes coses i altres fills ho són per unes altres. Hans és el petit de quatre i això entendreix la mare. I Artur és el primer noi després de tres intents i és del Barça. Això entendreix el pare. Però a tots s'estimen igual. Més en el seu cas que treballen tots junts. I amb grandiós èxit.