Alfons Arús i Angie Cárdenas han aconseguit una fita: ser el matinal líder a Catalunya, superant un espai consolidadíssim com Els matins de Lídia Heredia. Aruseros de La Sexta fa audiències siderals. Com a exemple la gràfica de l'últim programa de dimecres: Aruseros prèvia guanya al TN matí d'Ariadna Oltra i Aruseros guanya Heredia de molt: espectacular 22,6%. No són molts espectadors en número (106 mil) tractant-se del matí però és favorit dels que miren la tele a aquelles hores.

audiencia arus

audiències dimecres, font: Kantar Media

alfonso arus i angie cardenas la sexta

Alfons Arús i Angie Cárdenas, La Sexta

El matrimoni ha fet debutar el tercer fill: Arthur Arús. Fa la secció d'esports que s'han inventat aquesta temporada. En una taula apart llegeix el telepromter amb una cadència, somriure i físic idèntics al seu pare Alfons, amb pèl:

arthur arus cardena sla6

Alfons arus la 6

Arthur i Alfons, dos arusos molt semblants, La Sexta

Arthur, pronunciat Àrtur, amb accent a la lletra A i sense sonoritzar l'hac intercalada, porta la TV i el Barça a la genètica. Quan no havia nascut, fa vint i tants anys, Arús ja feia Força Barça a TV i ràdio. Algun cop el fill gran havia estat tertulià d'esports a TV petites però ara ja juga a Primera Divisió: La Sexta. Com la seva germana Tatiana, que fa la secció de Celebrities al programa líder a Catalunya. Obrint camí al seu germà petit Hans que estudia Periodisme. D'esquerra a dreta: Ingrid (productora), Angie, Hans, Tatiana i Arthur, alt com un Sant Pau.

arusos ig

Els Arús Cárdenas, Instagram

arthur arus la sexta

Arthur Arús, debuta a La Sexta

A Espanya el programa no supera la líder matinal, Ana Rosa Quintana, però a Susanna Griso li xiulen les orelles. Dins la mateixa empresa (Planeta) propietària de Antena 3 i La Sexta, el peix petit, Aruseros, es menja el peix gros, Espejo público. Serà veritat que Griso marxarà però qui la substituirà podria no ser Vicente Vallés sinó un altre català: Alfons Arús. Que Griso posi en antena el marit i els fills. Funciona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat