El Barça Femení va protagonitzar dissabte una de les jornades més vibrants de tota la història de l'entitat culer. La remuntada contra el Wolfsburg a la final de la Champions, tan merescuda com èpica, omple d'orgull la família blaugrana. Si ja les consideràvem unes reines ara comencen a vorejar al beatificació. Quin espectacle sobre la gespa, quin patiment, quin esperit de superació. Han passat els dies però encara se'ns posa la pell de gallina amb tot el que va passar a Eindhoven, abans, durant i després del partit contra les alemanyes. La festa ha estat enorme, gegantina, d'època. Va començar a Holanda i va continuar a Barcelona amb bany de masses, recepció oficial i sopar de germanor. Ara comença una dolça ressaca inundada de records. Una delícia.

La gespa i la grada del Philip Stadium van convertir-se en l'epicentre dels primers compassos de la gresca culer. L'alegria de les jugadores de l'equip català i la resposta de l'afició van ser brutals. Aquest tàndem és imparable, més tenint en compte que el Barça té a la millor jugadora del món de l'actualitat, Aitana Bonmatí; a una Patri Guijarro excelsa, a una Mapi León supèrbia, a una Hansen plena de talent, a una Rolfö majúscula... totes i cadascuna de les futbolistes de l'equip mereixen l'elogi i l'admiració dels seguidors, que no es cansen de demostrar-ho. Ja formen part de l'Olimpi culer. 

Aitana Bonmatí segunda Champions Instagram
Aitana Bonmatí / Instagram

Alexia Putellas aixeca una copa molt desitjada

Allà, a la cúspide, tenim Alexia Putellas. La gran capitana​, la millor jugadora del món de les darreres dues temporades i que només una lesió molt greu ha apartat d'aquest tron. Sortosament els mesos de foscor han quedat sepultats amb la seva reaparició i amb la fotografia de la número 11 aixecant la copa. El futbol ha estat just, la vida també. Putellas és l'ànima del vestidor; no és pas l'única i no volem menystenir ningú amb aquesta afirmació, però la vida sense ella a Can Barça ha estat un viatge estrany. Sempre la trobaves a faltar malgrat que mai no s'ha separat de l'equip. L'èxit de l'Alexia és també un motiu extra per desfermar l'eufòria. Radiant, vital, plena de joia. Quina estampa tan maca. Bé, no és pas l'única.

Alexia i Olga Ríos, un rumor molt estès entre el fandom. La trobada a Eindhoven fon la xarxa

Hi ha un vídeo que circula a TikTok i que és pura mel per als fans de la de Mollet del Vallès. També per als més tafaners, aquells i aquelles interessats en saber de la vida de la migcampista fora dels terrenys de joc. Es tracta de la trobada de Putellas amb Olga Ríos, una representant d'influencers i celebrities amb la que manté una relació molt estreta. Els rumors afirmen que hi ha molt més que una amistat, tot i que elles mai no han confirmat cap extrem. En tot cas, el fandom de la catalana ho dona per fet. I el moment en el que es troben després del xiulet final de la col·legiada dispara les teories. La xarxa, fosa. La seqüència té un final inesperat ("so confusing", molt confús, diu l'autor), però emotiu al màxim. Hi ha gestos i mirades que valen or. 

Alexia Putellas y Olga Ríos encuentro final Champions TikTok
Alexia Putellas i Olga Ríos / TikTok
@walshh.jvl they’re so sweet #alexiaputellas #olgarios ♬ original sound - walshh.jvl❤️‍🔥

L'Alexia aixeca títols... i passions.