El Barça Femení somia amb el número 2 a Eindhoven. Amb la segona Champions League. Les blaugranes intentaran espolsar-se la decepció de fa un any a Torí, quan van caure sense pal·liatius contra el poderós l'Olympique de Lió en el seu intent de repetir l'èxit d'un any abans contra el Chelsea a Göteborg. Les noies de Jonatan Giráldez tornen a la gran final de la màxima competició per tercer cop en quatre anys, una dada impressionant. La cirereta del pastís, evidentment, seria la victòria contra el Wolfsburg. Les alemanyes són un gran equip, però les Aitana Bonmatí, Mapi León i companyia, amb els reforços de luxe de Lucy Bronze, Fridolina Rolfö i Alexia Putellas, són un rival temut per tot el planeta futbol. Serà un partidàs. I esperem que una nit per a la història. 

Si les catalanes aixequen el títol la festa serà grossa. Agafaran el vol de tornada a Barcelona en ple èxtasi, amb una bona remullada en cava i havent dormit entre poc i gens ni mica. Conciliar la son amb aquesta injecció d'alegria és impossible. Ja et poden posar un llit de reina, un matalàs de plomes de cigne celestial, angelets que et cantin cançonetes de bressol i moixaines ben gustoses. Ni parlar-ne. Posats en aquest supòsit tan desitjat, una jugadora estrella de la plantilla podria tornar a casa amb menys equipatge del que ha portat a la ciutat dels Països Baixos. Parlem de l'Aitana, líder indiscutible de l'equip durant l'absència forçosa de l'Alexia. Una crac brutal, la millor del món a la seva posició. I més culer que  el pal de la bandera.

Aitana Bonmatí, Mapi León, Ingrid Engen Instagram
Aitana Bonmatí, Mapi León i Ingrid Engen camí d'Eindhoven / Instagram

L'expedició blaugrana arriba a Holanda carregada de maletes... i d'un objecte molt particular

Les blaugranes arribaven ahir a Eindhoven i eren rebudes per aficionats que les esperaven a les portes de l'hotel, no gaire lluny de l'escenari d'un partit que començarà dissabte a les 16:00h al Philips Stadium. A l'expedició dominaven les cares de concentració, tot i que també hi havia moments de distensió en els que tornaven l'afecte i el suport dels fans del F.C.Barcelona desplaçats a la ciutat. Totes les jugadores sortien de l'autocar, poc a poc, portant les seves maletes. L'Aitana, però, anava més carregada que la resta. Portava un objecte personal voluminós i sorprenent, de les mides d'una maleta però sense nanses, ni rodes, res. Què era? Un coixí. El seu coixí. Increïble però cert.

Aitana Bonmatí Eindhoven Esport3
Aitana Bonmatí amb el seu coixí a Eindhoven / Esport3

Aitana Bonmatí viatja a Eindhoven amb el seu propi coixí, inseparable

Aitana Bonmatí o Bonanit, segons l'han batejada a Twitter, és d'aquelles persones que necessita un coixí específic per descansar correctament. O el seu o cap, no se'n refia. Mira que a l'hotel segur que podrien proporcionar-li alguna alternativa que li fes el pes, però tanmateix s'ha estimat més dur-se-la de casa i no patir ensurts innecessaris. El futur del coixí, d'altra banda, és una incògnita. Es podria convertir en talismà i passar directament al Museu del Barça. També quedar oblidat a l'habitació de l'hotel, víctima de la disbauxa. Són les opcions que ens agraden; les que parlen de derrota no les volem ni contemplar.

Aitana Bonmatí almohada Instagram
Aitana Bonmatí amb el seu coixí / Instagram

Tota la sort del món al Barça Femení i a les seves cracs. Us mereixeu l'èxit.