Ell fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio ha passat uns mesos infernals, lluitant contra un càncer que en alguns moments ha dut la família al límit. Però sembla que Álex Lequio ha superat la malaltia i el càncer ja és aigua passada. “La pesadilla de mi hijo ha terminado”, explicava Ana Obregón fa pocs dies a la televisió gallega.

Alex lequio  GTRES

GTRES

Lequio es recupera i passa llargues estones amb el telèfon mòbil, alternant l’ús de qualsevol aplicació amb Instagram, com qualsevol persona de la seva edat. Molt actiu a la xarxa, el fill d’Ana Obregón no amaga el seu ultraespanyolisme. Álex Lequio (@alessandrolequiojr) segueix els comptes d’Instagram de Vox i de Santiago Abascal, i els inunda a base de likes. Mítings de l’extrema dreta, banderes espanyoles, enquestes que auguren un triomf de Vox i discursos abrandats contra l’independentisme; totes aquestes publicacions d’Abascal i del partit ultra tenen el suport de Lequio.

lequio vox instagram

lequio abascal instagram

lequio like abascal instagram 4

lequio like abascal instagram 5

lequio like abascal instagram 6

lequio like abascal instagram 7

Álex Lequio s’uneix d’aquesta manera a altres joves de la jet set espanyola, com Froilán i Victoria Federica de Marichalar, que també estan embogits amb el fenomen racista, homòfob i misogin de Vox.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat