Qui sap si algun dia Froilán pot arribar a ser el rei d'Espanya. La línia de successió borbònica hauria de patir un sotrac considerable perquè l'ovella negra de la família pogués esdevenir el cap de l'Estat algun dia. Si això passa, que es preparin els independentistes, perquè si el seu tiet ja ha demostrat sobradament l'animadversió que li té al procés, el seu nebot el supera amb escreix. 

froilan de mani- FB Partido Froilanista

El fill gran de la infanta Elena segueix les patriòtiques passes de la seva mare, habitual a l'hora de lluir la bandera rojigualda a tot arreu, en complements ridículs i aprofitant la mínima ocasió. Entre l'avi, la mare i el fill fan un trident que riu-te'n del trifachito Casado, Rivera, Abascal.

ELENA RETROVISOR GTRES

GTRES

L'última demostració d'espanyolitat portada al màxim la vam tenir a la manifestació de la Plaza Colón de fa uns dies tal i com ara informa el diari El Mundo. Expliquen que Froilán i la seva colla pessigolla van anar embolicats de banderes i van ser dels més actius en les proclames i en els atacs.  "Con bómber verde y jeans rotos aparece Froilán que ha querido exteriorizar su compromiso con la unidad de España sin complejos". Froilán va demanar permís a Zarzuela, que li van coincidir.

sofia, victoria federica i froilan  GTRES

GTRES

És curiós. Espanya és de tots, segons ells. Peperos, ciutadans, voxitos, podemitas o sociates, entre d'altres. Però a la Casa Reial estaven encantats amb que el nebot del rei se signifiqués en una mani declaradament de dretes: "Es más, lo consideraron un gesto valiente del chaval en esa lucha de la nueva Casa Real por exhibir su defensa a ultranza de España". El chaval i la pandilla van començar a cridar càntics com "Sánchez vete ya" o "Puigdemont a prisión", a part del lo, lo, lo, lo, lolololo de l'himne d'Espanya, que va sonar tant a Colón: "Felipe quiso visibilizar su apoyo a la unidad de España", comenta un dels amics que el va acompanyar.

froilan espanya argentina gtres pixel

GTRES

Aquests manifesten obertament que les seves preferències polítiques, i probablement les del seu amigui i cabecilla, ara per ara estan enfocades en Vox, i després PP i Cs, per aquest ordre: "A Froilán le hacen gracia los montajes épicos de Santiago Abascal que se viralizan por Whatsapp, y sus amigos no tienen problema en declararse fans de Abascal o de Pablo Casado. Lo que no hay son podemitas entre nuestros amigos y nos reímos mucho del tema del casoplón de Pablo Iglesias", reconeix un íntim de Froilán. Per cert, els amics ja han confirmat que aniran al míting de Vox convocat per l'1 de març a la discoteca Teatro Barceló, la preferida de Froilán. No seria estrany veure'l també a ell.