Qui és el pare de la filla d'Ana Obregón? Qui va posar la llavor al ventre de lloguer pagat per l'actriu espanyola? Aquest és un dels grans enigmes d'una de les bombes de l'any. Molts tenen la resposta, o si més no, la intueixen. I a qui assenyalen és fort: el seu fill Álex Lequio, mort fa 3 anys víctima del càncer. La tragèdia del jove de 27 anys va ser colpidora, però el dolor de la seva mare ha traspassat tots els límits imaginables. El calvari ha arribat a extrems molt durs, es feia difícil pensar que mai no superaria el trauma. I precisament per això sorgeix aquesta teoria: el finat la va fer àvia, van deixar-ho tot preparat. Sembla rebuscat, sí. Però és plausible. I cada vegada són més els que s'hi abonen. 

Aquest element sobrevola una polèmica que també té a la gestació subrogada i, en especial, a l'edat de la mare com a protagonistes. La presentadora té 68 anys, si més no de manera oficial. "Nunca más volveré a estar sola", ha dit celebrant la maternitat sobtada. Bé, ella potser no. Però, i la nena? Aquesta és la gran pregunta que no ha respost, que ningú vol respondre. El tema s'ha portat en el més absolut secret, pocs coneixien les intencions de l'Ana. Un d'ells era Alessandro Lequio, exparella i pare d'Aless. O si més no, sabia gairebé tot. La mort va tornar a unir-los després d'anys de mala maror. La reacció del comte, però, no està sent de felicitació i xerinola. No fa sang, però si la deixa en evidència. La guerra és aquí.

María Patiño destapa una carta amb les últimes voluntats d'Álex Lequio

Hi ha moltes zones obscures en aquesta història, i poc a poc anem coneixent-les. Amb comptagotes. Tindrem serial durant molt de temps, anys i panys, amb elements impactants. Per exemple, el que ha revelat 'Sálvame' a través de María Patiño. La presentadora ha posat sobre la taula una carta enviada per Álex Lequio poc abans de morir a un amic. Sabia que no tenia solució, i el que més li preocupava era la seva mare, tenia la certesa que el seu món s'ensorrava i que salvar-la requeriria gairebé un miracle. "Si alguna vez me pasa algo te pido dos cosas: cuida de mi madre y dile a mi padre y a mis tías que cuiden de ella porque está devastada", escrivia Lequio Jr. Un desig que s'havia anat complint, però que l'arribada de la petita Ana ha enviat a fer punyetes.

Álex Lequio, Instagram
Álex Lequio / Instagram

Ana Obregón emmudirà, no s'ha complert el desig del seu fill mort

Més de la missiva signada, sempre segons Patiño; Ana Obregón emmudirà: "Solo quiero que mi madre y mi padre estén unidos". Doncs no, ja no ho estan. No es complirà. La decisió d'Ana Obregón i tot l'enrenou al seu voltant han aconseguit precisament l'efecte contrari. La periodista insisteix: "Aless le pedía que nunca se separaran, que Lequio la cuidara y estuvieran unidos de por vida". La teoria de la paternitat no queda descartada, però sí que afegeix més drama, més dubtes, més foscor. I més salseig.

Ana Obregón y Alessandro Lequio con Álex / REDES
Ana Obregón y Alessandro Lequio con Álex / REDES

El culebrot és les beceroles i ja estem així. Fa por.