No és veritat que Ana Obregón tingui 68 anys. La dona més famosa del moment, mare per ventre de lloguer, amaga l'edat. Hola amaga l'edat a la portada però no perquè vulgui ocultar-la sinó perquè no la sap. Els anys que té l'actriu i presentadora eren un secret fins que Sálvame, en la veu d'Antonio Montero, paparazzi que ha perseguit Ana durant anys, ha revelat: "No tiene 68 años. Tiene 71". Tres anys més que els que apareixen a Google. És septuagenària i a la llei de Florida tant li fot. Es preocupen que els pacients surtin en cadira de rodes de l'hospital però no que una mare pugui comprar nadons, una nena als 71 anys.

Ana Obregón seria GTRES
Ana Obregón seria GTRES

Tota Espanya s'ha quedat en xoc després de conèixer que Ana Obregón torna a ser mare. I ara més sabent que s'amaga tres anys. La presentadora té una representant, Susana Uribarri, famosa per prendre-li el nòvio, Darek. Però ha reaccionat a favor de la seva representada: "Estoy muy feliz. Creo que ahora Ana ha recuperado la alegría y tiene motivos de sobra para vivir" ha revelat a Semana. A Sálvame no només han donat l'edat de la mare, setanta-un sinó que Kiko Hernández, pare de dues nenes per maternitat subrogada, explica que Alessandro Lequio li va demanar informació sobre el procés.

Alessandro Lequio
Alessandro Lequio a Telecinco

Kiko: "Yo no soy amigo de Alessandro Lequio y de Ana Obregón pero me pareció un tema muy íntimo. Alessandro Lequio se puso en contacto conmigo y me preguntó todo tipo de informaciones. Hablo de tres o cuatro semanas después de fallecer Alessandro... A las tres o cuatro semanas no te puedes plantear siquiera iniciar ese proceso. Cuando me lo dice, flipé. Me volqué en darle la información... Sabía que se estaba haciendo mal un proceso de luto. Esto es algo que tienes que meditarlo mucho. Yo estuve muchos años intentándolo de una forma o de otra. Y lo que se tarda en el proceso son tres años. Yo intuía que el proceso era para Ana. Creo que Alessandro ha apoyado en todo momento a Ana. No creo que compartiera su decisión. Creo que lo habrán discutido. Entiendo que Alessandro le dijo: si lo quieres hacer, hazlo. No se lo he contado absolutamente a nadie. Es un tema muy íntimo como para ir contándolo".

Ana Obregón, mare soltera als 71 anys d'una nena acabada de néixer, és Trending Topic mundial. La seva filla es diu igual que ella  Ana Obregón. Potser qui és TT és la nena. Per pietat. Li espera una vida com mínim difícil.