A Telecinco, el bisturí va que vola. Potser és condició sine qua non que quan trepitges algun plató de la cadena de Vasile t'has d'operar de cap a peus. Els darrers dies hem vist com passava per quiròfan un dels reporters estrella de la casa, el català Sergi Ferré, que abans de visitar el cirurgià plàstic era així:

Sergi Ferré, Instagram

Sergi Ferré, Instagram

I ara és així:

Sergi Ferré, Telecinco

Sergi Ferré (Telecinco)

Però a T5, en el temps que trigues en parpellejar, ja hi ha hagut un altre que ha passat per quiròfan. L'últim, l'italià Alessandro Livi. L'exfutbolista es va fer famós a Espanya quan va participar a la tretzena edició de Gran hermano, quan hi anaven anònims, quedant en quarta posició. Després d'allò, rostre habitual en diferents debats, convidat a Sálvame, o participant a Mira quien salta La isla de las tentaciones 2. Livi passa per ser un guapot seductor, amb un cos cisellat a base de gimnàs, i un pelazo al vent molt característics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Livi (@aleslivi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Livi (@aleslivi)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Livi (@aleslivi)

Però això era fins fa poc. Perquè d'un temps ençà, el televisiu està patint alopècia. S'estava quedant calb, especialment a la zona de les entrades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alessandro Livi (@aleslivi)

Fart de portar sempre gorres, ha decidit fer-se un trasplantament capilar. I què ha fet? Ha anat a una clínica, l'han rapat al zero i li han posat "Unos 2.000 folículos aproximadamente. Me los han colocado en las entradas y en la coronilla, que eran los sitios que empezaban a clarear", diu en una entrevista exclusiva per la revista Qué me dices!. La mateixa que ha publicat un tuit on es pot veure l'impactant aspecte que té ara Livi amb el cap ple de fol·licles:

Esperem que aviat tingui un aspecte menys raruno