La nit del diumenge 28 de febrer, Telecinco va tornar a apostar per una nova entrega del programa Domingo Deluxe, com porta fent desde fa diverses setmanes. Una de les convidades va ser la col·laboradora de televisió i concursant de realities, Mónica Hoyos. La peruana va visitar el programa per sotmetre's a un 'PoliDeluxe', després de l'últim desengany viscut amb el seu nòvio. Tot i que la del Perú, per desgràcia seva, no va ser l'estrella de la nit. La presència a plató d'un reporter de Sálvame, presumint del seu nou aspecte, va cridar l'atenció de tots. No es va parlar de cap altra cosa.

Col·laboradors de 'Sálvame', Telecinco

Col·laboradors de 'Sálvame', Telecinco

Els retocs estètics estan a l'ordre del dia. Moltes són les persones, especialment les que treballen a la televisió, que confien en els poders de la cirurgia per transformar la seva imatge i millorar allò que no els agrada. I això mateix és el que ha fet el reporter de Sálvame, Sergi Ferré. El català, que ha estat desaparegut de la televisió en les últimes setmanes, ha sorprès a tots amb la seva nova imatge. Un canvi radical. No té res a veure amb l'aspecte que lluia abans. Ferré, abans de passar per la sala d'operacions, lluïa així:

Sergi Ferré, Instagram

Sergi Ferré, Instagram

Ara, després del seu retoc estètic, amb el qual ha transformat la seva cara per complet, llueix així:

Sergi Ferré, Telecinco

Sergi Ferré, Telecinco

Sergi Ferré, Telecinco

Sergi Ferré, Telecinco

Sergi Ferré, Telecinco

Sergi Ferré, Telecinco

El reporter s'hauria sotmès a una rinoplàstia, operació de nas, i també s'hauria fet diversos retocs a la zona dels ulls, per tenir una millor mirada. Uns canvis que a les xarxes socials han estat molt comentats. Adjuntem alguns dels missatges que li han dedicat:

Queda clar: cada vegada que Sergi Ferré es posa davant de la càmera, no deixa indiferent ningú. Bé sigui per la seva imatge o pel seu aplaudit caràcter gamberro, divertit i directe. La televisió és això: sorpreses.