Ana Sandra Lequio ja és a Espanya. El nadó més famós i polèmic ha deixat Miami i s'ha instal·lat definitivament a Espanya amb la seva mare-àvia Ana Obregón. Va arribar a l'aeroport Adolfo Suárez entre grans mesures de seguretat; més que una criatura de 3 mesos semblava una cantant, actriu o política famosa. El fort debat que va provocar la seva gestació a través d'un ventre de lloguer i amb l'esperma​ del seu fill Álex, mort fa 3 anys víctima d'un càncer amoïnava l'actriu, a la que agrada la hipèrbole i l'exageració. Per alguna cosa és Anita la Fantàstica. No n'hi havia per tant, més enllà d'uns paparazzi que, no cal dir-ho, sabien perfectament a quina hora, en quin vol i per quina porta sortiria la senyora amb la petita. Res és casual. L'Ana coneix el negoci com la palma de la mà. 

La família està readaptant-se a la capital d'Espanya. Bé, la pobra nena no s'adonarà de gaire cosa, però amb la seva progenitora i tutora legal les coses són diferents. Als seus 68 anys aquesta etapa suposa un repte, una experiència mística i un rejovenir sobtat. Poc a poc les coses s'aniran posant al seu lloc i el suflé baixarà, tot i que la criatura serà carn del safareig durant la resta de la seva vida. L'Obregón s'encarregarà de fer-la famosa fins que pugui volar sola i prendre les seves decisions. Veurem com creix, com camina i com li surten les dents; com va a la llar d'infants, a l'escola i al parc amb d'altres nens; com marxa de vacances a la platja, celebra aniversaris o juga amb nines. Tot l'equip, produccions A.O. 

Ana Obregón Madrid Ana Sandra GTRES
Ana Obregón a Madrid amb Ana Sandra Lequio / GTRES

Alessandro Lequio no descarta conèixer Ana Sandra, però no té pressa 

En aquest culebrot tan colpidor hi ha versos lliures. Un és Alessandro Lequio, el iaio no iaio. No és l'avi de l'Ana Sandra, tot i que el pare sí que sigui el seu fill. És complicat. Lequio, sobrepassat per la magnitud de tot plegat i intentant desmarcar-se de les parts més polèmiques del cas, ha estat crític amb la seva ex Ana. No obertament hostil, però sí punyent, distant, no alineat. Quanta més distància el separava de les dues Ana, més fredor. Ara que és aquí s'estova una mica. Ja no descarta anar un dia a fer la presentacions oficials, tot i que encara la data és llunyana. Li preocupen més els seus, és a dir: la seva dona María Palacios i la filla de 6 anys Ginevra Ena. "Lo que quiero es paz y tranquilidad, relax, discreción. No quiero ruido. Yo tengo una familia, una hija a la que tengo que criar y educar, el resto ya se verá". Prioritats.

alessandro lequio ginevra GTRES
Alessandro Lequio amb la filla Ginevra / GTRES

A qui s'assembla Ana Sandra? La resposta de Lequio irritarà Ana Obregón

A Lequio ja el coneixem, li perd la boqueta. És capaç de pronunciar les frases més feridores amb una facilitat al·lucinant. Fins i tot quan intenta ser mesurat hi ha alguna força oculta que li empeny a fer-la de grossa. Aquest matí, a 'El Programa de Ana Rosa', i mentre analitzaven l'arribada d'Ana Sandra, es posava sobre la taula un tema que segur que a l'Obregón no li haurà fet gaire gràcia: la semblança de la nena amb el seu pare. La nena és preciosa, l'hem vista en fotos, però no té res a veure amb l'Álex. És una obvietat per a tothom, però clar, hi ha formes de dir-ho. I persones: que ho digui ell no té la mateixa transcendència: "Soy muy malo con los parecidos, para mí todos los niños son iguales. Aless era pelón, no tenía pelo cuando nació y era muy rubio, igual que mi hija Ena. Esta niña la veo más morenita". Senten el crec-crec? Són les dents d'Ana Obregón cruixent a casa.

Alessandro Lequio ana Obregón Ana Sandra Telecinco
Alessandro Lequio sobre Ana Sandra Lequio / Telecinco

El foc amic fa més mal que qualsevol altre. Lequio s'està lluint.