Aviat farà un any de la mort del jove Álex Lequio de càncer d'ossos als 27 anys. Una tragèdia familiar que en mig de la pandèmia va afectar la moral de moltes persones confinades. El càncer s'enduia la vida d'un noi jove, amable, estimat i íntegre. Els seus pares són dels més famosos a Espanya: Ana Obregón, que no té més fills ni parella, i Alessandro Lequio, casat amb María Palacios i amb dos fills més: Clemente, fill d'Antonia Dell Atte i la petita Ginevra.

ginevra lequio playa GTRES

Lequio amb la dona i Ginevra a Galícia l'estiu passat, GTRES

La nena és a punt de fer 5 anys i és l'alegria de la casa. No hi ha gaires imatges dels dos germans  junts, Álex i Ginevra, i aquests diumenge el pare n'ha penjat una molt emotiva, quan el noi es tractava de quimioteràpia a Nova York el 2018:

Escriu l'orgullós pare: "New York mayo 2018 #alessforever #lequiocity". Una ciutat que ja serà per sempre l'última amb la família unida. El noi va morir a Barcelona el maig de 2020. La foto amb el germà gran sense cabells per la quimio sostenint en braços la seva germana, una nena molt rossa en una Nova York primaveral, és preciosa. Ginevra no ensenya les faccions ni a l'instagram de la seva mare, però els paparazzi donen fe que sembla un àngel:

ginevra lequio gtres

Alessandro i la filla tapada amb mascareta, GTRES

La imatge té 6 mil likes en 3 hores que fa que està penjada. La família plora unida una pèrdua irreparable. El col·laborador d'Ana Rosa Quintana, Alessandro, té la sort de refugiar-se en una meravellosa filla petita, Ginevra Lequio. Orgull de germà gran.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat