El duel entre els dos plats forts de l'entreteniment de Telecinco Antena 3 no va tenir color. La final prèvia de GH Dúo (25.7% i fregant els 3 milions d'espectadors) va arrasar la gran final de La Voz (18% i un milió menys de seguidors), que aconseguia la pitjor dada en una final de la història del format. També es va imposar a Catalunya, tot i que de forma més discreta (20.2% i 15'8%). Mediaset va venjar-se de Atresmedia per pispar-li la marca del show, i ho va fer amb el que millor explota: Els drames de la convivència. I de drama en vam tenir, i de valent. Especialment l'Alejandro Albalá: Expulsat a les portes de la final, humiliat per la seva ex parella Sofía Suescún, al·lucinat per les acusacions entre els membres de la seva família i fins i tot, veient la seva germana amb un atac d'ansietat. Aquest era el premi per haver protagonitzat, segons deien els comentaristes, "un buen concurso"

gh duo alejandro albala hundido   telecinco 

Telecinco

Sofía Suescún havia protagonitzat una portada en la que deixava perles contra Albalà com “soy una víctima anulada como persona” o que "mi psicóloga me ha dicho que trate de evitar todo este tipo de temas".  L'expressió del noi va començar canviar, però molt més quan la seva mare, la Paz Guerra, s'enganxava amb una Suescún que havia estat esperant aquesta oportunitat durant dies:  "Deberías preocuparte más del circo que has montado entre tú, tu exmarido y tu hija en los platós, explícaselo a tu hijo".

gh duo sofia suescun alejandro albala portada   telecinco

Telecinco

I no mentia. Durant tota la setmana els programes de la cadena han tret tot el suc possible a les acusacions creuades entre el pare d'Alejandro, la seva germana i la mare, amb denuncies de maltractament, d'alienació parental i avisos de demandes al jutjat. Marta Albalá, la germana del noi, va haver de ser assistida per la seva mare i va abandonar el plató amb un atac d'ansietat. "No me lo esperaba, estoy en shock". Circ, però del de plorar. 

Pots veure el vídeo clicant a la fotografia:

gh duo paz guerra marta albala ataque ansiedad    telecinco

Telecinco

gh duo  marta albala ataque ansiedad    telecinco

Telecinco

El reality ha quedat amb només dos concursants, la favorita a les xarxes i el públic en general, la María Jesús Ruiz (a la que sembla que no soporta el presentador Jordi González), i el Kiko Rivera, assenyalat com el protegit de Telecinco (i no estranya gens, després del fitxatge de la Isabel Pantoja per Mediaset). A la xarxa se segueix insistint en un possible tongo per proclamar guanyador Rivera.

gh duo finalistas kiko rivera maria jesus ruiz    telecinco

Telecinco

De Guatemala, a guatepeor. Tots dos han explotat les mateixes armes per endur-se el premi: el drama i l'enfrontament.   

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat