L'extraordinària capacitat d'Albert Rivera per dir una cosa i la contrària sense despentinar-se va tornar a quedar de manifest durant l'entrevista massatge que li va regalar Pablo Motos a 'El Hormiguero'. Ell és així, 'veleta' fins el final. Els seus principis són reversibles, així com la seva honestedat. No ho pot evitar. Fins i tot parlant de qüestions personals, algunes de ben sensibles i que suposen el 75% de les burles al voltant del líder de Cs: parlem del consum de drogues (i especialment, de cocaïna). "No me he drogado en mi vida", li deia a l'abril a Susanna Griso, abans de les eleccions. Això és "un bulo" que li feia molt de mal, principalment a la seva mare. Mai de la vida, vaja. Coses de haters, que Rivera els col·lecciona amb passió. A partir d'aquell dia, Alberto Carlos​ es declarava 100% lliure de substàncies. Però com que s'acosten nous comicis i les enquestes li dibuixen un panorama poc il·lusionant, sembla que ha fet memòria. Potser alguna cosa sí que ha provat...

Albert Rivera careto EFE

Albert Rivera EFE

La pregunta la van realitzar les formigues del programa (no Motos, que no volia incomodar el seu col·legui): “¿Ha probado usted los cigarrillos de la risa?". El seu rictus no era el d'algú ofès per la pregunta, que en principi ja havia quedat tancada el 23 d'abril a la mateixa cadena. Tot el contrari. Riures i posat de 'tio guai, enrollao'.  “Sí, claro. Claro que los he probado. Hace mucho que no los pruebo, pero algún día de estos duros que pillas dices… ¡Si tuviera yo ahora 18 años! Claro que los he probado”.  Una de dos: o Rivera va patir els efectes del 'cigarrito de la risa' mentre parlava amb la Griso, o no considera com a droga el cànnabis, o el més probable: té una barra infinita. Ara sí, ara no, ara què vols escoltar? La cosa és esgarrapar vots. Al preu que sigui. Pots veure la confessió de Rivera sobre el consum de drogues clicant aquí (minut 44:56):

Rivera porreta curt El Hormiguero antena 3

Rivera cànnabis El Hormiguero Antena 3

Ja ho saben, electors. Rivera no és un 'pureta'. Ell va ser un 'porreta'. Ara ja no, que vol ser president. Voteu-li, com la Belén Esteban. O no.